anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut ...sex cu o fata. Dupa cateva ore aceea fata ma suna si imi zice ca o doare foarte tare burta. Durerea ei nu se opreste si o doare din ce in ce mai tare. Ce pot sa ii fac?

12 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa se prezinte la medic pentru un control medical.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa o duci la ginecolog de urgenta. Probabil are o leziune pe col, chiar o ruptura. In tot cazul trebuie vazuta urgent de ginecolog.

| yami a răspuns:

Parerea mea: ori a fost o experienta de neuitat(intensa) si atunci e normal sa aiba si reactii adversehappy, ori avea nevoie de afectiunea "de dupa" si a fost un mod sa-ti capteze atentiahappy. Pentru orice eventualitate, poti sa o iei de manuta, mergeti la medic, sa fiti sigur ca totul e in regula.

| TąNyą a răspuns:

S-ar putea să-i vină ciclul şi ea să nu-şi fi calculat, o fi mâncat stricat...

T.

| yoanna11 a răspuns:

O fi mancat ceva...nu ar avea de ce sa o doara din cauza ta.are motivele ei. dar din cauza ta in niciun caz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa i-o dai inca odata dar Mai Adanc!

| Adeliи97 a răspuns:

@Daniel esti tare, stiu si eu melodie e super
tot asawinking

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca nu esti prea dotat si n-ai traumatizat-o, o mai poate durea si din cauza ovarelor, care pe unele femei le dor daca actul sexual nu se fianlizeaza cu orgasm, si sangele ramane sub presiune in zona! Spune-i sau du-te tu cu ea (asa ar fi frumos!) la un control, acum, la un spital de ginecologie, la camera de garda! Sa stii ca, mai ales daca nu ai reusit sa o conduci pana la orgasm, Postludiul este foarte important! Daca mai ramaneati impreuna putin, si-o mangaiai si sarutai, poate n-o apucau durerile!
Sau, fa-ti un Update cognitiv-comportamental, si invata sa ii oferi orgasm prin stimulare clitoridiana, impreuna cu multa tandrete si vorbe de incurajare! Conteaza enorm pentru ele!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O duci la ginecolog

| SEAL a răspuns:

Ai **** prea mare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stelo, citeste cineva intrebarile si mai ales raspunsurile? asta a devenit TPU? oricine poate sa reverese dejectiile pe TPU si, mai ales intr-o situatie disperata pentru unii? inchideti naibi TPU si gata. cat trebuie sa suportam toate mintile bolnave sa se produca aici? nu mai sunt limite pentru nimeni si nimic? tu, stelo, pentru ce iti iei banii? sau chiar aasta ati vrut sa devina TPU? ati reusit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Raspunsurile imbecile, sunt la locul lor. stela e cu pluta...