Radiografie nu se face niciodata la femei cu suspiciune ca ar fi insarcinate. In plus, sarcina se poate vedea la ecografie de-abia dupa 5 saptamani. Prin urmare tu minti cu nerusinare. Si nici coeficientul de inteligenta nu te ajuta deloc.
Felicitari, te-a prostit
Daca tu ai facut sex cu ea si ai fost la ecograf dupa cateva ore, tu chiar crezi ca era copilul tau?
Wtf ii aici!?
Cearta intre indragostiti?
Scumpa, nu stiu la ce doctor ai fost tu, dar cu siguranta la unul de 2 lei. Nici un doctor nu inventeaza sarcini care nu exista!
Cand ramai gravida, primul simptom nu este durerea de burta la cateva ore! Are probleme mai vechi pe care trebuie sa le elucidati la un medic ginecolog, apoi luati o decizie impreuna cu parintii!
Isi bate joc de tine fraiericiule!
a fu... t-o altul inaintea ta, si-a dat drumul in ea si a a lasat-o gravida, ea stia si cum ala nu a vrut sa o ia, te-a ales pe tine ca esti mai slab de inger.cum dracul sa afle dupa cateva ore ca e gravida tantalaule?
Chiar nu ma asteptam sa postezi asta online hai ca iti zic eu ce sa faci in primul rand bah am 16 ani in al doilea rand am vb cu doctorul sa-ti spuna ca sunt gravida bah ca esti prost bah si crezi ce zic doctorii bah si in al treilea rand esti si mai prost stii dc? pentru ca esti prost nu ti-am zis ca ma doare burta tiam din cauza ca facusi sex cu mine bah ti-am zis ca n-am mancat nimic de 3 zile si ma doare ff tare stomacul deci esti prost
Poi stiu ca nu e chiar cea mai usoara cale... Dar va trebui sa anunti parinti tai, sau a iei! Ei vor sti cel mai bine ce e de facut!
Stiu ca nu e cea mai usoara cale, dar va trebui sa le spui parintilor, ei vor sti cel mai bine ce sa faca!