| Optimus7 a întrebat:

Am facut sex cu o fata fara prezervativ. Simteam cum pielea de pe penis mi se tragea si apoi am simtit o usturime si imi curgea sange. Mi s-a rupt o parte din ata. Nu mai sunt virgin? E normal ce mi s-a intamplat. Vreau sa ii dau explicatii fetei ca nu stiu prea bine ce sa ii zic ca s-a speriat un pic.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Primul contact sexual dezvirgineaza intotdeauna, indiferent daca este sau nu cu prezervativ. Ruperea frenului nu are absolut nici o legatura cu dezvirginarea, este un eveniment care se poate sau nu intampla in cursul vietii sexuale a unui individ. Sper ca v-ati facut amandoi analizele necesare, altfel ati fi putut lua infectii severe unul de la celalalt.

| mgtow a răspuns:

Nu mai esti virgin. E normal ce ti s-a intamplat.

| katy a răspuns:

Da te-ai dezvirginat, oricum daca nu s-a rupt de tot, as zice sa continui ca sa se rupa toata sa scapi de dureri pe urma va fi doar placere si ai grija sa nu o lasi gravidatongue

| misu a răspuns:

Ba,ce ti-a facut? glumesc...ce virgin sa mai fii, si ce explicatii saii dai.ti a rupt ata.sa ti o plateasca.

| danamarin a răspuns:

Pai erai virgin? daca erai virgin felicitari! tocmai nu mai esti! nasol daca tipa nu era virgina laughing

| nikol1 a răspuns:

Este ceva normal.ai scapat de virginitate. nu ai nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai esti de la primul contact sexual.
Ata aia e asa, simbolica.
Bafta.

| Derpescu a răspuns:

Da este normal, si numai esti virgin.
Si sa ii spui prieteni tale a nu mai fie speriata.