| boghi101 a întrebat:

Am facut sex cu o prietena si am ejaculat in exterior si am continuat actul nu m-am spalat, m-am strers doar cu mana. Ar putea sa ramana gravida?

13 răspunsuri:
| CevaNormal a răspuns:

Sigur ca da, dar din practica mea ti-o pot spune ca mai sint cazuri cind nu ramane insarcinata, oricum, tine minte permenent sa te speli, inainte si dupa, si daa o faci fara sa ai mare grija, dar pentru a nu sta cu frica in san, atunci foloseste prezervativul, sau fata trebuie sa i-a niste anticonceptionale, cam atat, bafta

| kitty_8919 a răspuns:

Da este posibil sa ramana gravida.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Exista posibilitatea dară...ai facut cu o prietena? raised eyebrows... da cate ai? Scuza'ma

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Bineinteles ca se poatewinkingMai bine ar face prietena ta un test de sarcina happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

e posibil. prietenul meu mereu se fereste de ceea ce ai facut tu...Adica, ar trebui sa faca un test prietena ta cel mai bine si atunci veti sti

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Omule, dar unde naiba ati facut-? in padure?! Normal ca poate fi deja lipit ceva acolo! Du-te imediat cu ea la ginecolog! si alta data nu ma fa fara prezervativ! RESPECT-O!

| ketty a răspuns:

Pai...cam da....ar putea sa ramana insarcinata

nony
| nony a răspuns:

Esti fericitul posesor al unui bebelus. Ce veti face cu ¨cadoul¨?
1.Il va pastra?
2.Il va avorta?
3.Il va avorta, dar cu tine nu o sa se mai culce niciodata.
Stii de ce, pentru ca nu ai nici o treaba cu sexul, apa, si cunostiintele despre conceperea copiilor.Imi pare rau, nu mai incerca sa nenorocesti alta fata.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sigur ca poate ramane gravida.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

De prieteni sau prietene ai grija, ii respecti, pe cand tu ai procedat ca un... Tu nu ai auzit de prezervativ, fata a avut incredere in tine si acum posibil sa suporte consecintele, macar acum sa te comporti ca un barbat adevarat si sa ii fii alaturi, sa nu fugi ca un las...

| feroceboy4u a răspuns:

Bay vere nu te mai lua dupa astia.nu are cum sa ramana...intreaba si u oameni care au mai experimentat acest lucru la fel ca tine.winking Alegi ce raspuns vreiwinking. eu zic ca NU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu o prietena? trist...era doar o prietena

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea pe care spuneai ca o iubesti era doar o prietena!? ai facut doar sex? nu are cum sa ramana gravida, copii se fac cand faci dragoste, nu sex.de la o prietena, cea cu care ai facut sex