Poate să te caute să îți zică că este însărcinată.
Data viitoare protejează-te, pot apărea boli.
La orice: de la absolut nimic - la boli venerice - la proces in instanta pentru un viitor copil care poate fi al tau (daca ti-a deturnat sperma si s-a inseminat singura)sau poate fi al altuia dar pentru care ai picat tu sa platesti pentru el. Posibilitatile sunt multe.
A fost asa inoponant, r grav sau O mierlesc; [ nu mi-e frica dar ca sa stiu la ce ma astept)?
La stresul ala ca ai tras o infectie. De multe ori scapi asa cum eu am scapat de 3 ori fara sa prind nimic avand contact protejat cu prezervativ deteriorat, ele erau cùrve de meserie. Si cand am iesit cu una din badoo mi-a dat o infectie la prostata care si acum imi da probleme, vezi tu prostituatele se ingrijesc mai bine fata de una care pretinde a fi cinstita. Analizele se fac gratuit de 2 ori una acum si alta la 6 luni
Nu la multe, o pensie alimentara, niste boli, ceva paraziti si si cam atat, dar nu e panica ia masuri rapid si vezi ce faci, P.S. protectia din portofel e sfanta
La cutremure, inundații, invazii de lacuste, la morții care se vor ridica și vor umbla in zombi, la sfirsitul lumii... Ai pus o!
Daca ai ejaculat in vaginul ei. Yeeey bebe.
Straina aceea poate a avut o boala. Sida. hiv. doamne fereste. fa cat mai repede analizele..si data viitoare foloseste prezervativul.
La de toate. Sau si-o trage cu altii si vine la tine si iti pune bebele in brate.
Ce sa faci, astepti, hiv, gonore, sifilis, donezi si tu 100 ron la Daniel,bagi niste rugaciuni, iti faci analizele sa nu fi luat ceva, si protejat daca se spargea o puteai pati, multi i-au in gluma asta, eu asta vad