Exista o mica posibilitate, orice femeie stiind ca nu exista zi cu risc zero. Dar, intr-adevar, riscul este foarte mic, mai ales daca a doua zi chiar ti-a venit menstruatia.
Daca exista posibilitatea? Tu nu te uiti la desene animate? Daca nu te`ai protejat pune banutii deoparte pentru botez...sau pentru avort?
Fi linistita nu ai cum sa ramai insarcinata inaintea ciclului. Ovulatia are loc intr-una din cele 7 zile dupa a 11-a zi de la ciclu.
Dar pe viitor foloseste prezervativul pentru a printampina si alte probleme.
Nu exista aceasta posibilitate, dar fa un test de sarcina si repeta-l pentru siguranta peste doua saptamani.
Da, exista aceasta posibilitate. Foarte mica, dar exista. Subscriu la brigaela.
Nu.cand iti vine ciclul, deja ovulul ala e pe trompa uterina si nu mai are timp de fecundat.deci,nu!
Eu stiu ca, cu cateva zile inainte si dupa perioada in care esti pe stop nu ai cum sa ramai insarcinata. nu stiu 100%, asa am auzit
mai bine faci un test ceva.
Dupa parerea mea NU esti! Spermatozoizi pot trai in corpul unei femei maxim 3 zile; el a ejaculat cu o zi inainte sa iti vina, si in plus poti ramane insarcinata doar daca baiatul ejaculeaja in perioada cand esti fertila. Oricum o mare parte din spermatozoizi vor fi dati afara cat timp esti la ciclu!
Ar trebui sa fi mai atenta, sa folosesiti prezervativul care nu numai te fereste de o sarcina nedorita dar si de bolile cu trasmitere sexuala.
liliana77any întreabă: