NU ramane insarcinata daca ea a inghitit sperma, cu sperma o femeie ramane insarcinata atunci cand sperma intra in pasarica!{dar cand o masezi cu sperma poti si pe pasarica dar ai grija sa nu intre in pasarica!}
Dumnezeu sa va ajute oameni buni, ca la ce minte ai poti face 100 de copii asa si nu sti cum i-ai facut!
Doamne ce raspuns penal...))..Bine gandit domn'ne
Daca ai investit bani in gps-uri pentru spermatozoizii tai atunci exista sanse mari sa ramana, daca nu ai investit in astfel de dotari nu ai nicio sansa sa fi tatic...
Aceleasi pe care le ai si tu sa ramai... cum sa te gandesti ca ramane gravida daca te termini in gura ei? unde crezi tu ca are vaginu', in stomac? fi atent, fetele raman insarcinate daca iti dai drumu doar in vagin, atat, in rest poti sa termini in orice orificiu pe care-l are... te ajuta rasunsul? numa' bine
Nu ma n-are cum asta se intimpla doar daca terminai in vagin.
Nu te speria
Doamne deci mai vin unii cu niste perle... Daca la 20+ ani nu ai aflat asa ceva e cam grav
Nici una, in gura nu are cum sa ramana gravida, dar oricum, e bun pentru par sperma good luck
Ce am auzit si eu pe la tv. Nu am incercat ))))
Mai din cate stiu eu ca sa ramaina insarcinata ar trebui sa faci sex fara prezervativ normal...ce poti sa te alegi este doar o boala venerica
Tii sa precizezi ca partenera ta are 20 de ani...dar tu? raspunsul la intrebarea ta il poti primi de la oricine a implinit 14 ani