| patrunjel007 a întrebat:

Am facut sex cu partenera mea care are 20 ani, iar apoi ea a avut chef sa faca sex oral, si m`am terminat in gura ei. Ce sanse sunt sa ramana insarcinata? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| SEFAunikata a răspuns:

NU ramane insarcinata daca ea a inghitit sperma, cu sperma o femeie ramane insarcinata atunci cand sperma intra in pasarica!{dar cand o masezi cu sperma poti si pe pasarica dar ai grija sa nu intre in pasarica!}

21 răspunsuri:
| mona a răspuns:

In gura nu ramane insarcinata

| swagMeOutBitch a răspuns:

Ea are 20 de ani si tu 14?

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Da, si o sa nasca prin nas.

| cQsm1N a răspuns:

Dumnezeu sa va ajute oameni buni, ca la ce minte ai poti face 100 de copii asa si nu sti cum i-ai facut!

| Azµre a răspuns:

Pătrunjel tată, ia-i și pe mărar și leuștean și dați-vă-n cap.

| MusafirInLume a răspuns (pentru Azµre):

Doamne ce raspuns penal...rolling on the floor))..Bine gandit domn'ne

| Oana92 a răspuns:

Daca ai investit bani in gps-uri pentru spermatozoizii tai atunci exista sanse mari sa ramana, daca nu ai investit in astfel de dotari nu ai nicio sansa sa fi tatic...

| bogdan72 a răspuns:

Zece la una... Esti nebun?

| AnonymousTPU007 a răspuns:

Cati ani ai? laughing

| xanderblackx a răspuns:

Aceleasi pe care le ai si tu sa ramai... cum sa te gandesti ca ramane gravida daca te termini in gura ei? unde crezi tu ca are vaginu', in stomac? fi atent, fetele raman insarcinate daca iti dai drumu doar in vagin, atat, in rest poti sa termini in orice orificiu pe care-l are... te ajuta rasunsul? numa' bine

| Terminatorul2 a răspuns:

Nu ma n-are cum asta se intimpla doar daca terminai in vagin.
Nu te speria

| k4Zy a răspuns:

rolling on the floor Doamne deci mai vin unii cu niste perle...laughing Daca la 20+ ani nu ai aflat asa ceva e cam gravlaughing

| Sisitta a răspuns:

Nu are cum sa ramina însărcinată

| Niculae_Luci_1997 a răspuns:

0,000000000000000000000

| MoRtal190 a răspuns:

Nici o sansa...

| Bluegreyeyes a răspuns:

Nici una, in gura nu are cum sa ramana gravida, dar oricum, e bun pentru par sperma tongue good luck

Răspuns utilizator avertizat
| Bluegreyeyes a răspuns (pentru HabarNamPeCePlanetaTraiesc):

Ce am auzit si eu pe la tv. Nu am incercat laughing))))

| PustiCool a răspuns:

Mai din cate stiu eu ca sa ramaina insarcinata ar trebui sa faci sex fara prezervativ normal...ce poti sa te alegi este doar o boala venerica big grin

| Cyoy a răspuns:

Fratieee cati ani ai de pui intrebari din astea stupide rolling on the floor))

| adyclaw a răspuns:

Tii sa precizezi ca partenera ta are 20 de ani...dar tu? raspunsul la intrebarea ta il poti primi de la oricine a implinit 14 ani