Buna
Culoarea inchisa a sangelui e datorata oxidarii, cand acesta a intrat in contact cu aerul. Orice contact sexual intra-vaginal se datoreaza cu pierderea virginatii.
Sangerarea este data de ruperea himenului, in cel mai aiurea si aproape imposibil caz, daca spui ca i-a venit acum 2 saptamani, sa fie datorita ovulatiei ( ruperea tesutului ovarian pentru eliberarea ovlului)
Succes
Nu, ciclul menstrual nu poate fi.Nu mai este virgina.Sangele acela este din cauza, ruperii himenului.
Nu cred ca mai ie virgina.Si in niciun caz nu e de la menstruatie.Ciclu menstrual tine 28 de zile :p si dupa 2 saptamani nu are cum...
Nu mai e virgina si faptul ca nu ia curs sange de prima oara e din cauza ca are himenul elastic si se rupe in timp
De obicei la primul act sexual, la fete se rupe himenul si atunci ar trebui sa curga cateva picaturi de sange.
Menstruatia dureaza in medie cam 6 zile, nu poate avea si acum daca i-a venit acum 2 saptamani.
Si normal ca nu mai e virgina.
Nebunule, sper ca ai folosit prezervativu. sau macar sper ca nu ti-ai dat drumu in ea. ca doar nu vrei sa ai plod de pe acum.
ai dezvirginat-o, felicitari. nu mai e virgina. n-o parasi ca iti rup capu si vin dupa tine. iubeste-o cum o iubeai si pana acum.
studiosule, afla ca ciclul vine o data pe luna. vine cam o data la 28 de zile. mai cauta si tu pe net, maine te insori si nu stii cand iti sangereaza femeia.
prezervativu, omule. nu-l uita. ca-ti prinzi capu.
Si eu am patit asa.
Iti zic din proprie experinta, nu ii ciclul, i`ai rupt himenul.
Acum depinde daca mai sangereaza si a doua oara. eu de exemplu am sangerat si a doua oara...
Nu va speriati...
Mi`e mi-a intarzia si ciclul dupa primul act sexual.
Succes pe viitor.
Daca i`a curs sange e clar ca nu mai e virgina, si daca nu`i curgea era tot la fel pentru ca nu toate fetele sangereaza la dezvirginare.
Draga Lenez o data ce un baiat se culca cu o fata, acea fata nu mai e virgina! Iti pot demonstra asta printr-un singur link pe care il postez la raspunsul emu si anume acesta:http://www.clopotel.ro/......i-174.html
Fii atent ca daca vei citi tot articolul vei afla lucruri ce poate nu le stiai.
Pai in primul rand, din moment ce a avut loc penetrarea CLAR nu mai poti spune ca e virgina.
Sincer, cred ca e din cauza contactului sexula pentru ca menstruatie dupa 2 saptamani...hmmm nu e o chestii atat de frecventa.In plus ai spus ca i-a curs putin sange, deci tage concluzaia...