| Raaazvy a întrebat:

Am facut sex cu prietena mea fara prezervativ si mi-am data drumul in ea. Ea mi-a zis ca e posibil sa nu ramana insarcinata din cauza ca mai are putin si trebuie sa ii vina. Ce trebuie facut ca sa fiu eu sigur ca nu voi avea vreun bebe? Nu vrea sa ia pastila de a 2-a zi.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti face nimic, doar sa astepti. Oricum nu poate lua pilula de a doua zi de capul ei, trebuie sa i-o prescrie un ginecolog. Oricum, daca chiar nu vroiai bebe, nu faceai sex neprotejat, ca doar stiai riscurile. Nimeni nu e atat de prost si nu cred ca tu ai fi. Cred, mai degraba, ca iti doresti copil, dar te-ai speriat de iminenta unei sarcini. Asteapta linistit si vei afla curand daca esti sau nu tata.

| Acadeeeaa a răspuns:

Daca nu o ia, va ramane insarcinatahappy!

| Papusik a răspuns:

Daca nu o ia veti avea un bebe :p

| Ella_8822 a răspuns:

Spune-i sa faca un test de sarcina... daca a ramas gravida sa mearga la ginecolog...iar data viitoare protejativa

| LoveSroL a răspuns:

Indeasaio pe gathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena ta e cam prost informata. Faptul ca mai are putin si trebuie sa-i vina,creste riscul de a ramane insarcinata,deoarece se afla in perioada fertila, in care ovulul asteapta spermatozoidul pentru a-l fecunda, adica pentru a face un bebe. Daca nu au trecut 48 de ore de cand ati avut contactul sexual, inca mai e timp pentru pastila de a doua zi. Daca nu.vei fi tatasad
Nu inteleg unde ti-a fost mintea de ti-ai dat drumul in ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar daca o ia, s-ar putea sa ajunga la spital, cu probleme mult mai grave! Daca nu te poti controla foloseste devil prezervativul, ce nu-ti convine?
Nu e obligata prietena ta sa ia pastile de a 2-a zi de capul ei si sa mai ajunga sa aiba dereglari hormonale severe din cauza prostiei din capul tau!