Bună.
Dacă trebuie să-i vină menstra nu este nicio problemă.
Ce înseamnă ciclu neregulat pentru ea? Întârzie mai mult de 2-3 zile?
Pa, pa.
Da, este posibil. Daca ar fi avut menstre regulate, riscul era minim (in jur de 4%), asa este ceva mai mare, pana la 10%.
Bună din nou.
Îți garantez eu că nu a rămas însărcinată, ovulația era încheiată iar ea era în perioada infertilă. Să mă anunți când i-a venit menstra, bine?
Și încă ceva, pentru siguranța voastră imediat după ce s-a oprit menstruația să facă și un test de sarcină pentru a vedea rezultatul cu scopul de a înlătura orice dubiu privind o posibilă sarcină.
Pa, pa.
Bună iar.
Of, dacă vrei să cumperi nu am nimic împotrivă dar îți spun că nu este însărcinată.
Pa, pa.
Adica nu ii vine in fiecare luna in aceeasi zi ba intarzie 2-3 zile ba 4 ba 1 tot asa, si accidentu s-a intamplat ieri si pe maine poimaine trebuie sa-i vina ciclu, are rost sa-mi fac griji?
Luna trecuta de exemplu trebuia sa-i vina ciclu pe 2 si i-a venit pe 8...mentionez din nou ca ieri s-a intamplat accidentu
Nici nu prea pot sa stau cu mainile in san si sa astept, chiar nu stiu ce pot sa fac in situatia asta... stiu ca m-am scapat in ea dar nu stiu daca am si norocul sa nu fie gravida