| Alex_10000 a întrebat:

Am facut sex cu prietena protejat cu prezervativ si am ejaculat in el chiar si in afara vaginului, dar ce mi-a venit mie sa uit in vaginul ei si am vazut un pic de lichid d culoare gri si n-am stiut ce este. E secretia ei? ca d la mine nu cred sa fie finndca nici prezervativul nu era rupt si mai ales ca am ejaculat in afara vaginului. Va rog frumos sa-mi raspundeti ce este ca m-am c-am speriat un pic fiindca sunt la inceput si n-am experienta. MUltumesc anticipat. Astept raspuns.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este secretia normala vaginala care lubrefiaza vaginul in timpul contactului sexual.

14 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Nu poate sa fie insarcinata, stai linistit.

de ce te-ai uita in vaginul unei fete?laughingrolling on the floor

| lyrics a răspuns:

E de la eatongue
s-a excitat

| Rukhsandra a răspuns:

E de la prietena ta - nu de la tinewinking
Stai linistit big grin

| Miauti a răspuns:

Bine ca nu era verde! ca se dovedea a fi extraterestru.

dar chestia este ca acum ai experienta!

| Acvila a răspuns:

Eu sunt curioasa cum ai reusit tu sa te uiti in vaginul ei...

| Pedala a răspuns:

Ce gust avea?

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Sunt chiar amuzante fanteziile si kuriozitatile baietilor, cum e si asta:uitatu' in vaginul unei fetelaughing

| alexgogo a răspuns:

Normal ca s-a uitat, doar pana la varsta asta n-a mai vazut vagine. fetelor, voi stiti cum e un penis pana la prima experienta sexuala?

| MissC_6297 a răspuns:

Daca spui ca esti sigur ca ai avut grija sa nu patrunda sperma in vagin(fara prezervativ rupt si ai ejaculat afara) e cu siguranta de la ea. E un lichid care e secretat mai tot timpul, dar devine abundent in timpul actului sexual deoarece s-a excitat si e absolut normal.
Stai linistit:p

| Blackwoman27 a răspuns:

E dela ea nu de la tinetongue

| criss86 a răspuns:

Nu fiti rai cu baiatuhee hee s'o fi uitat in vaginul fetei sa vada daca a lasat ceva pe acolohee hee

| Alex_10000 explică:

Pai... din curiozitate. mai bine nu ma mai uitam.

| Alex_10000 explică:

Nu e de ras, acum pe bune. Daca am vazut eu chestia aia acolo de culoare ciudata de aia m-am uitat. Doar nu eram nebun sa ma uit in vaginul ei ca asa vroiam eu. Acuma sa inteles si un pic ciudat. M-am uitat doar, nu a fost de curiozitate si doar atunci pe moment din cauza la ce am vazut. Pur si simplu m-am panicat un pic.

| Alex_10000 explică:

A fost curiozitate la ce am vazut. Nu curiozitate sa-i vad ei toate cele. Sa nu se inteleaga gresit.