Este secretia normala vaginala care lubrefiaza vaginul in timpul contactului sexual.
Nu poate sa fie insarcinata, stai linistit.
de ce te-ai uita in vaginul unei fete?
Bine ca nu era verde! ca se dovedea a fi extraterestru.
dar chestia este ca acum ai experienta!
Sunt chiar amuzante fanteziile si kuriozitatile baietilor, cum e si asta:uitatu' in vaginul unei fete
Normal ca s-a uitat, doar pana la varsta asta n-a mai vazut vagine. fetelor, voi stiti cum e un penis pana la prima experienta sexuala?
Daca spui ca esti sigur ca ai avut grija sa nu patrunda sperma in vagin(fara prezervativ rupt si ai ejaculat afara) e cu siguranta de la ea. E un lichid care e secretat mai tot timpul, dar devine abundent in timpul actului sexual deoarece s-a excitat si e absolut normal.
Stai linistit:p
Nu fiti rai cu baiatu s'o fi uitat in vaginul fetei sa vada daca a lasat ceva pe acolo
Nu e de ras, acum pe bune. Daca am vazut eu chestia aia acolo de culoare ciudata de aia m-am uitat. Doar nu eram nebun sa ma uit in vaginul ei ca asa vroiam eu. Acuma sa inteles si un pic ciudat. M-am uitat doar, nu a fost de curiozitate si doar atunci pe moment din cauza la ce am vazut. Pur si simplu m-am panicat un pic.
A fost curiozitate la ce am vazut. Nu curiozitate sa-i vad ei toate cele. Sa nu se inteleaga gresit.