| steff_5116 a întrebat:

Am facut sex cu prietenul meu, eram virgina, iar a 2a zi, dupa actul sexual mi-a venit ciclul, sunt sanse sa fi ramas insarcinata? multumesc.

Răspuns Câştigător
| madalina_8123 a răspuns:

Faptul ca erai virgina inainte nu are nici o relevanta. Acum... daca este sa ne luam dupa metoda calendarului, s-ar putea spune ca riscurile nu ar fi prea mari. Insa, sunt persoane care raman insarcinate chiar si cu o zi inainte de menstruatie. Asadar, metoda calendarului nu e 100% sigura. Uneori se poate intampla sa fii insarcinata si menstruatia sa vina un timp, chiar pana la 3 luni. Daca te-ai protejat (prezervativ, pilule contraceptive etc.), riscurile scad foarte mult spre zero daca metodele contraceptive au fost folosite cum trebuie. happy

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca menstruatia a venit exact in ziua in care trebuia (a fost regulata) si a avut toate caracteristicile normale (durata, aspect, cantitate), atunci nu esti inarcinata.

| monyk a răspuns:

Buna, daca s-a terminat in tine si nu v-ati protejat atunci sa stii ca sunt sanse, mai mici intr-adevar dar sunt, niciodata nu poti fi sigura 100%, asadar un test de sarcina nu ar strica...

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu sunt sanse prea mari dar totusi sunt daca nu te-ai protejat.

Răspuns utilizator avertizat
| bianca_2777 a răspuns:

Nu-ti face probleme de genul asta, ca sigur n-ai ramas insarcinata. este si un calendar, pe care ar trebui sa il respecti atata timp cat faci sex neprotejata... 10 zile inainte sa-ti vina ciclu si 10 zile dupa ciclu, nu ramai insarcinata. riscul cel mare este in cele 10 zile ramase. pa pa

| steff_5116 explică:

As vrea sa mai adaug ca eu nu am ciclul regulat.de obicei imi intarzie. odata mi-a intarziat si 2 luni[asa este si mama mea]si nu stiu.imi e putin frica happy