Faptul ca erai virgina inainte nu are nici o relevanta. Acum... daca este sa ne luam dupa metoda calendarului, s-ar putea spune ca riscurile nu ar fi prea mari. Insa, sunt persoane care raman insarcinate chiar si cu o zi inainte de menstruatie. Asadar, metoda calendarului nu e 100% sigura. Uneori se poate intampla sa fii insarcinata si menstruatia sa vina un timp, chiar pana la 3 luni. Daca te-ai protejat (prezervativ, pilule contraceptive etc.), riscurile scad foarte mult spre zero daca metodele contraceptive au fost folosite cum trebuie.
Daca menstruatia a venit exact in ziua in care trebuia (a fost regulata) si a avut toate caracteristicile normale (durata, aspect, cantitate), atunci nu esti inarcinata.
Buna, daca s-a terminat in tine si nu v-ati protejat atunci sa stii ca sunt sanse, mai mici intr-adevar dar sunt, niciodata nu poti fi sigura 100%, asadar un test de sarcina nu ar strica...
Nu-ti face probleme de genul asta, ca sigur n-ai ramas insarcinata. este si un calendar, pe care ar trebui sa il respecti atata timp cat faci sex neprotejata... 10 zile inainte sa-ti vina ciclu si 10 zile dupa ciclu, nu ramai insarcinata. riscul cel mare este in cele 10 zile ramase. pa pa
As vrea sa mai adaug ca eu nu am ciclul regulat.de obicei imi intarzie. odata mi-a intarziat si 2 luni[asa este si mama mea]si nu stiu.imi e putin frica