| Roxanaaaaaa a întrebat:

Am facut sex cu prietenul meu, la inceput cam un minut fara prezervativ, iar apoi si la pus. Pot fi insarcinata? Eram in a 8. a zi dupa ciclu.

5 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Da, poţi fi însărcinată. Nu pot să înţeleg de ce faceţi fără prezervativ un minut, dacă până la urmă tot îl folosiţi. Riscaţi fără rost şi va trebui să stai stressată până când vei şti sigur că nu eşti însărcinată, iar asta înseamnă cam 21 de zile (atunci când îţi vei face testul).

| RXN a răspuns:

Sansele sunt mici,dar nu nule,intrucat avea lichidul pre-ejaculator,care contine spermatozoizi si erai in perioada fertila.
Daca viitoare, folositi prezervativul de la inceputul penetrarii pana la sfarsit, caci riscati inutil.Fa un test de sarcina dupa 21 de zile de la data la care a avut loc actul sexual.

| alexootza a răspuns:

Nu cred ca ai ramas, sansele sunt foarte mici. Dar pentru orice aventualitate poti face un test de sarcina peste 20 de zile. bafta

| LolLzz a răspuns:

Daca nu a ejaculat in tine si ati facut 1 min fara prezervativ nu poti sa ramai insarcinata. daca faceai mai mult era un risc mic deoarece este lichidul preejeculator dar nu este cazulwinking Succesbig grin

| s0Nk a răspuns:

Daca timp de 1 minut penisul a fost foarte excitat, iar acesta a ejaculat spermatozoizi la tine in vulva, da se poate ramane insarcinata.Dar daca timp de 1 minut nu a ejaculat spermatozoizi la tine in vulva nu se poate ramane insarcinata.Iar cu prezervativ nu se poate ramane insarcinata.