| Roxanaaaaaa a întrebat:

Am facut sex cu prietenul meu protejat, iar dupa vreo jumatate de ora, vreo 2 minute fara prezervativ si atat. Exista riscul sa fiu insarcinata? Mentionez ca inainte de al 2-lea act sexual sa sters bine cu mana inainte, a mers la baie si am intrat si in piscina.

5 răspunsuri:
| Ellenna a răspuns:

Nu cred ca exista sanse sa fi ramas insarcinata, mai ales daca nu si-a dat drumul in tine. tongue Pentru orice eventualitate. data viitoare mai bine cumparati mai multe prezervative. De ce iti faci griji daca nu ai nicio durere si stii ca nu si-a dat drumul in tine? Si, din cate stiu, spermatozoizii, in contact cu aerul, mor happy. [asta in caz ca iti faci griji ca nu s-ar fi sters destul de bine big grin ] stai linistita happy Fa-ti griji abia dupa ce ai ameteli, stari de voma, dureri de sani / burta, pofte tongue dar asta apar dupa vreo saptamana de la contactul sexual daca esti insarcinata, ceea ce nu iti doresc. Multa bafta si o zi buna ^^

| liviu42 a răspuns:

Aceasta metoda este foarte riscanta, de fapt cea mai riscanta perioada de 10 zile + 10 zile nu este 100% sigura, iar metoda ejaculari in exterior la fel are un grad mare de risc deoarece barbatul elimina un lichid pre-ejaculator care de asemenea contine spermatozoizi. Daca sunt doua contacte sexuale la intervale de timp scurte riscul unei sarcini creste, pentru ca spermatozoizi nu au fost eliminati in totalitate la prima ejaculare, in concluzie metoda cu toate masurile de siguranta are eficienta doar in circa 70-80% din cazuri

| liviu42 a răspuns:

Poti ramane insarcinata de fiecare data cand faci sex neproteja dar intr-adevar inainte cu zece zile si dupa 10 zile inaine de menstruatie se spune ca este mai sigur.
Prietenul tau are la fiecare ejaculare o populatie cat cea egala a S.U.A. adica de 200 de milioane de spematozoizi. Chiar daca nu a ejaculat in tine e posibil ca vreun "smecher" din cei 200 de milioane sa fi scapat. Daca voi va simtiti mai bine asa trebuie sa va asumati si riscul pentru ca exista chiar daca nu il lasi tu sa isi dea drumul.

| Afrodita_7906 a răspuns:

Numai daca si-a dat drumul in tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca si-a dat drumul la zamarca in tine DA