Orice raport sexual neprotejat are consecinte. Pe langa aceea de a fi insarcinata, poti sa fi contractat o gramada de infectii cu transmitere sexuala. Trebuie sa mergi urgent la ginecolog pentru teste.
Si da, lichidul pre-ejaculator contine spermatozoizi.
Da, acel lichid preejaculator contine spermatozoizi si exista riscul sa fi ramas insarcinata. Riscul variaza in functie de ziua ciclului menstrua in care a avut loc contactul sexual: este maxim in zilele 10-16 si din ce in ce mai mic pe masura ce te departezi de aceste zile.
Da poti ramne insarcinata doar din lichidul acela..stiu cazuri reale si chair am o prietena care a ramas
Am facut dragoste cu prietena, neprotejat inainte sa o bag am sters penisul de lichidul acela pana era uscat si cand am scos-o era tot uscat dar la scurt timp incepuse sa iasa lichid foarte putin.Stiu ca exista riscuri sa ramana insarcinata ea si-a cumparat test de sarcina dar daca iese pozitiv, doamne fereste cum pot impiedica sarcina nedorita?
a ramas careva insarcinata din asa ceva? sa fim seriosi speriati fata degeaba... eu fac numai sex neprotejat de la 17 ani si am 20 de ani deci in 3 ani nu mi s-a intamplat sa aud pe una ca am lasat-o insarcinata mai ales daca nu mi-am dat drumu in ea
Mersi mult, multa lume ma sperie dar aici m-am linistit...
Ma nene astea care au raspuns imediat, niste terminate, care nu stiu cat sex faceti voi, intr adevar se poate sa ramana insarcinata din lichidu seminal, dar foarte rar se intampla, eu fac sex de 5 ani fara prezervativ si n a ramas niciuna gravida, si boli iei doar daca are parteneru vreuna, nu asa oricum gata toata lumea ia boli, ati luat-o razna, era plin de copii pe strazi daca ramaneau femeile asa usor gravide, se chinuie unele ani de zile sa ramane si va apucati voi sa ziceti ca gata e pericol, bolnavelor!
Poti sa stay linistita nu se intampla absokut nimic ...in 5 ani nu s-a intamplat nimic. am fost si la ginecolog sa consult lucrul asta si nu nu poti ramane gravida asa.asa ca sa nu iti faci griji.nu te lua dupa lume. oricum o sa vezi si o sa iti dai seama mai tarziu ca nu are nici un efect
In legatura cu sexul fara prezervativ:
Nu cred ca transmite boli sexuale, deoarece fiecare om, barbat sau femeie, face cel putin odata in viata sex fara prezervativ:
Atunci cand vrea sa aiba un copil!
Deci, in concluzie, toata lumea de pe glob ar trebui sa sufere de boli cu transmitere sexuala!
Daca baiatul cu care o faci vrea doar sa se culce cu tine iar dupa ce ai facut-o sa iti dea papuci voi ce ati face?
Este o intrebare cam capcana
00Andreea008 întreabă: