| sorina20 a întrebat:

Am facut sex fara prezervativ. El nu a ejaculat nici in mine nici langa. S mi-e frica sa nu fi ramas insarcinata. E posibil sa fiu numai datorita acelui lichid care-l au inainte sa ejaculeje?

Răspuns Câştigător
| jo a răspuns:

Orice raport sexual neprotejat are consecinte. Pe langa aceea de a fi insarcinata, poti sa fi contractat o gramada de infectii cu transmitere sexuala. Trebuie sa mergi urgent la ginecolog pentru teste.
Si da, lichidul pre-ejaculator contine spermatozoizi.

27 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, acel lichid preejaculator contine spermatozoizi si exista riscul sa fi ramas insarcinata. Riscul variaza in functie de ziua ciclului menstrua in care a avut loc contactul sexual: este maxim in zilele 10-16 si din ce in ce mai mic pe masura ce te departezi de aceste zile.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Da e foarte posibilhee hee

| Encore a răspuns:

Atunci unde a ejaculat? laughing) s-a dus la baie sau cum?hee hee
Nu cred...

| canarita a răspuns:

Acel lichid draga mea este tot...sperma...doar nu crezi ca plange pe acolo...

| EnjoiProSkater a răspuns:

RedBull facut din spermatonoizi laughing.

| georgy_1418 a răspuns:

Da poti ramne insarcinata doar din lichidul acela..stiu cazuri reale si chair am o prietena care a ramas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e adevarat k poti lua multe boli prin contact sexual da daca vrei sa faci fara prezervativ si daca ai un ciclu regulat poti face neprotejat 7 zile dupa menstruatie da sa fie regulat e sigur adica la mine merge bafta lary

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gata ai pus-o de un bebe rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca potii sa ramii..ai grijaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am patit cam la fel...
am facut fara dar na ejaculat in mine ci afara s mi-e frica sa nu fi picat in mine s sa ramn insarcinata... c ziceti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca poti ramane! hello e tot sperma ca tot de acolo vine nu!?! deci da s-ar putea sa te trezestiin crand cu o burata mare mare cat casa poporului!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am facut dragoste cu prietena, neprotejat inainte sa o bag am sters penisul de lichidul acela pana era uscat si cand am scos-o era tot uscat dar la scurt timp incepuse sa iasa lichid foarte putin.Stiu ca exista riscuri sa ramana insarcinata ea si-a cumparat test de sarcina dar daca iese pozitiv, doamne fereste cum pot impiedica sarcina nedorita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

a ramas careva insarcinata din asa ceva? sa fim seriosi speriati fata degeaba... eu fac numai sex neprotejat de la 17 ani si am 20 de ani deci in 3 ani nu mi s-a intamplat sa aud pe una ca am lasat-o insarcinata mai ales daca nu mi-am dat drumu in eawinking

| Чиобану_Юлиан_1999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mersi mult, multa lume ma sperie dar aici m-am linistit...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu fac sex neprotejat dar de la lichidul acela na ramas insarcinata nu te teme ai sa vezi ca o sa fie bine
happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia un flacon de aspirina si trece...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta ee daca ai ramas... macar de ar fi blond ca okisori albastri:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred c nu ai cumm...asa c stai linistita in orce caz fa-ti un test si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma nene astea care au raspuns imediat, niste terminate, care nu stiu cat sex faceti voi, intr adevar se poate sa ramana insarcinata din lichidu seminal, dar foarte rar se intampla, eu fac sex de 5 ani fara prezervativ si n a ramas niciuna gravida, si boli iei doar daca are parteneru vreuna, nu asa oricum gata toata lumea ia boli, ati luat-o razna, era plin de copii pe strazi daca ramaneau femeile asa usor gravide, se chinuie unele ani de zile sa ramane si va apucati voi sa ziceti ca gata e pericol, bolnavelor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e si eu fac sex de ceva timp si multumesc Lui Dumnezeu sunt iubita mea, nu a ramas inca insarcinata cu toate ca cu ea vreau sa raman restul vietii, nu e momentul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa stay linistita nu se intampla absokut nimic ...in 5 ani nu s-a intamplat nimic. am fost si la ginecolog sa consult lucrul asta si nu nu poti ramane gravida asa.asa ca sa nu iti faci griji.nu te lua dupa lume. oricum o sa vezi si o sa iti dai seama mai tarziu ca nu are nici un efect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt an aceeasi situatie am facut-o de n ori cu prietena mea fara prezervativ mai bine zis 6 7 luni s nu a ramas... s acum ai antarzie ia antarziat 4 zile...help plzzzsadsadsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ramai insarcinata stai calmahappy asa am mai facut si eu cu prietena mea si nu e nici o problema...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In legatura cu sexul fara prezervativ:
Nu cred ca transmite boli sexuale, deoarece fiecare om, barbat sau femeie, face cel putin odata in viata sex fara prezervativ:
Atunci cand vrea sa aiba un copil!
Deci, in concluzie, toata lumea de pe glob ar trebui sa sufere de boli cu transmitere sexuala!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca baiatul cu care o faci vrea doar sa se culce cu tine iar dupa ce ai facut-o sa iti dea papuci voi ce ati face?

| Чиобану_Юлиан_1999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Este o intrebare cam capcana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o intrebare. daca faci sex cu o fata de 15 ani.si.ea este virgina.lichidul acela poate fecunda ovulul? daca himenul nu este rupt?
ea nu are un ciclu regulat