anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut sex la 11 ani cu un moshneag de 21 de ani! si acum mo lepadat... ce sa fac//el este primul la mine si il iubesc... ce sa fac?
mersi mult...

47 răspunsuri:
| Andreea_7493 a răspuns:

Ce sa faci? Invata sa scrii corect." moshneag?" si oamenii la 60 de ani ce sunt?confused bai anonimule, du-te si lasa-ne si nu mai pune intrebari stupide din lipsa de ocupatie

| andreii2 a răspuns:

Nu mai e nimic de facut. El nu cred ca te iubeste. A vrut sa se simta bine. Daca ai inceput de la 11 ani. pe la 18 vei fi "rupta".

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Stai linistita, ai doar 11 ani,"mosnegi" dintr-astia mai sunt.si extrem de doritori!
P. S. Sex la 11 ani? Cred ca glumesti!

nony
| nony a răspuns:

Si 3 porci zburau haotic...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuze ca iti zic asta da esti putin cam prostuta zic la 13 14 ani da chiar la 11 era clar ca o sa te lase e destul de logic gaseste un baiat care sa te iubeasca cu adevarat succes

| Gosh. a răspuns:

Ce sa faci?
Ai facut-o si gata.

| xandra_3994 a răspuns:

Mda ce gluma bunalaughinghai ca a fost tare, ce ti-a mai copt mintea asta acumlaughing))))))))

| Allegria a răspuns:

laughing la 11 ani?
pai eu m-am jucat cu papusile pana la vreo 13 ani laughing
"mosneagu`"ala e un tanar in totalitate... ti se pare tie prea mare pentru ca esti mult prea mica happy
si pnm...imi pierd timpu` sa iti scriu tie ceva ce nu intelegi la varsta asta.

| tibiXpire a răspuns:

Dac la 11 ani ai facut asta, e de rau...n-ai ce face traieste cu mosneagul tau.bafta

| gagica a răspuns:

Moshneag la 21 ani? nu mai pot de ris laughing laughing. faci misto din noi da? laughing laughing

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Du-te si impuscate! lasa glumele altceva nu ai ce face

| AndreeaDee a răspuns:

Sex la 11 ani? laughing glumestinu?=)

| Klara a răspuns:

Mosneag de 21 de ani, dar ce mama draga, suferea de sindromul Progeria? laughing
Cum te-o lepadat, mandro?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti proasta scuze dar dc mai intrebi cand e clar ce s-a intamplat... a profitat de tine

| Silvia a răspuns:

Si eu cu un tanar de 60 de anihappy.

| Pho3nix a răspuns:

Sigur sigur...si Romania a iesit din criza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E caterinca. pfff

| catthshshshs a răspuns:

Nu prea dau crezare la astfel de intrebari puse de anonimi...Nimeni nu vede ca acesti anonimi ( marea lor majoritate, nu toti) isi bat joc de ceilalti postand niste intrebari stupide?!

| Gosh. a răspuns:

Altceva n-ai de facut?

| soricica a răspuns:

Mosneag la 21 de ani? Poi aia is cei mai cautati draguta mea. Ti se pare "mosneag" ca esti tu mica si prostuta.
Serios acu tu chiar te-ai culcat cu el la 11 ani? Da ce tu ai crezut ca te iubeste? Hai sa fim realisti, pai tu pentru el esti un copil.
Doamne unde s-a ajuns in zilele astea, fetele se culca cu "mosnegi" de 21 de ani ele avand doar 11.
Nu mai posta intrebari de genu, nu de alta dar nu iti e rusine sa le postezi? Nu vezi ca toti rad de tine, de prostia pe care ai putut s-o faci?

| OanaG a răspuns:

What? Bai fata la 11 ani nu avea ala unde s`o bage.La 21 de ani ti se pare mosneag? Tu la 21 a sa fii o baba nu?laughing)

| nicol20 a răspuns:

Aoleu tu stii cum arata penis la 11 ani eu nici nu auzisem cuvantul ala iar la tine a si intrat daca ala este mosneag la 21 de ani atunci tata este tanar rau.Bai fetito coboara cu picioarele pe pamant sau iti cam bati joc de noi?
bafta pe viitor si sa nu o bagi in gurita si in fundulet ca nu este bine inca

| Camelia_7710 a răspuns:

Copii fara minte care pun intrebari tampite sub anonimat`happy
zici a 'este primul la tine a 'rolling on the floor)rolling on the floor)laughing))
daca n`ai fost buna la pat 'te-o lapadat' rolling on the floorlaughing))
hai du`te si mai joaca-te cu mosnegi si lasa-newinking

| Zâmbărici a răspuns:

Stii ceva? Hai jetwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tarelaughing pai omu a vrut sa dezvirigineze si el pe cineva si te'a gasit pe tine...plus ca eu la 11 ani ma jucam cu papusi nu faceam sextonguece a fost inc apul tau fetito? mere:S? tu macar la 11 ani pe care ii ai stiic e inseamna sa iubesti pe cineva:S si cum dreq ai putut tu sa faci sex:S nici ciclu nu ai? asta ori e caterinca ori tu ai nevoie de psihiatru rolling on the floor

| LittleandLiars a răspuns:

Moshenu asta atau este cam tinerel nu stiu de ce dar la 21 de ani mi se pare cam tinerel laughing)

Pai daca e o farsa Bye bye

Daca nu iubeste-l in continuare strica-ti viata si apoi ai sa traiesti cu moshnegutzul tau pana la adanci batraneti

SFARSIT!

Va placut povestea copii?

| Angiutssa a răspuns:

Si marmotaaa...
Ciocolea inveleaualaughing

| Razvan a răspuns:

La 21 de ani sigur era un schelet ambulat deci n-avea cum sa faca sex cu tine, nici daca ardeai acolo in fata lui de dorintalaughing

| Roxii a răspuns:

Dada.bine proasto...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca a vrut sa fie pacaleala de 1 aprilielaughing sau cred ca ai nevoie de o camasa de forta si la nebuni cu tine laughing