Ce sa faci? Invata sa scrii corect." moshneag?" si oamenii la 60 de ani ce sunt? bai anonimule, du-te si lasa-ne si nu mai pune intrebari stupide din lipsa de ocupatie
Nu mai e nimic de facut. El nu cred ca te iubeste. A vrut sa se simta bine. Daca ai inceput de la 11 ani. pe la 18 vei fi "rupta".
Stai linistita, ai doar 11 ani,"mosnegi" dintr-astia mai sunt.si extrem de doritori!
P. S. Sex la 11 ani? Cred ca glumesti!
Mda ce gluma bunahai ca a fost tare, ce ti-a mai copt mintea asta acum))))))))
la 11 ani?
pai eu m-am jucat cu papusile pana la vreo 13 ani
"mosneagu`"ala e un tanar in totalitate... ti se pare tie prea mare pentru ca esti mult prea mica
si pnm...imi pierd timpu` sa iti scriu tie ceva ce nu intelegi la varsta asta.
Dac la 11 ani ai facut asta, e de rau...n-ai ce face traieste cu mosneagul tau.bafta
Mosneag de 21 de ani, dar ce mama draga, suferea de sindromul Progeria?
Cum te-o lepadat, mandro?
Nu prea dau crezare la astfel de intrebari puse de anonimi...Nimeni nu vede ca acesti anonimi ( marea lor majoritate, nu toti) isi bat joc de ceilalti postand niste intrebari stupide?!
Mosneag la 21 de ani? Poi aia is cei mai cautati draguta mea. Ti se pare "mosneag" ca esti tu mica si prostuta.
Serios acu tu chiar te-ai culcat cu el la 11 ani? Da ce tu ai crezut ca te iubeste? Hai sa fim realisti, pai tu pentru el esti un copil.
Doamne unde s-a ajuns in zilele astea, fetele se culca cu "mosnegi" de 21 de ani ele avand doar 11.
Nu mai posta intrebari de genu, nu de alta dar nu iti e rusine sa le postezi? Nu vezi ca toti rad de tine, de prostia pe care ai putut s-o faci?
What? Bai fata la 11 ani nu avea ala unde s`o bage.La 21 de ani ti se pare mosneag? Tu la 21 a sa fii o baba nu?)
Aoleu tu stii cum arata penis la 11 ani eu nici nu auzisem cuvantul ala iar la tine a si intrat daca ala este mosneag la 21 de ani atunci tata este tanar rau.Bai fetito coboara cu picioarele pe pamant sau iti cam bati joc de noi?
bafta pe viitor si sa nu o bagi in gurita si in fundulet ca nu este bine inca
Copii fara minte care pun intrebari tampite sub anonimat`
zici a 'este primul la tine a '))))
daca n`ai fost buna la pat 'te-o lapadat' ))
hai du`te si mai joaca-te cu mosnegi si lasa-ne
Tare pai omu a vrut sa dezvirigineze si el pe cineva si te'a gasit pe tine...plus ca eu la 11 ani ma jucam cu papusi nu faceam sexce a fost inc apul tau fetito? mere:S? tu macar la 11 ani pe care ii ai stiic e inseamna sa iubesti pe cineva:S si cum dreq ai putut tu sa faci sex:S nici ciclu nu ai? asta ori e caterinca ori tu ai nevoie de psihiatru
Moshenu asta atau este cam tinerel nu stiu de ce dar la 21 de ani mi se pare cam tinerel )
Pai daca e o farsa Bye bye
Daca nu iubeste-l in continuare strica-ti viata si apoi ai sa traiesti cu moshnegutzul tau pana la adanci batraneti
SFARSIT!
Va placut povestea copii?
La 21 de ani sigur era un schelet ambulat deci n-avea cum sa faca sex cu tine, nici daca ardeai acolo in fata lui de dorinta
rocker_6932 întreabă:
Anonima17191 întreabă: