Ce sex ai facut tu la 8 ani?! Cred ca ar trebui sa le spui parintilor, pe bune, e bine sa stie chestia asta.
Daca esti baiat nu este o problema, nu te va duce nimeni la control; dar de curiozitate cu cine ai facut tu sex la 8 ani?
Punisher cred ca tata m-ar pwpa daca faceam sex la 8 ani, dar acum e faza ca la 8 ani nu ai cu ce si cu cine. x_x. pare dubioasa faza, dar nu este de spus parintilor... adica eu la 5 ani m`a prins educatoarea ca cica ii bagam mana in chiloti la o fata x_x si ea imi baga mie, mai imi si zicea ca nu mai vb cu mine daca nu ii bag mana x-x
poate asa ii s-a intamplat si lui, cel putin mie tata atunci nu mi-a facut nimic
Rectific, de fapt pe la vreo 5ani jm., ca stiu ca pe urma nu m`am mai dus la gradinita aia x_x am mai fost un an la alta si apoi m`a dat la scoala x_x
VaniLLaDeeJay, nu ne interesează ce ai făcut tu în copilăriile tale. Pe bune acum, la 5 ani vă băgaţi unul altuia mâna? Frate, la 5 ani de abia primisem cablu cu desene animate. Dar aţi evoluat, felicitări. Cât despre tine, "capsuna", nu văd nicio problemă. Pe tine nu te controlează nimeni, nu poţi face copilaşi. Dar pot spune că eşti cam curios aşa de mic...
He didn't said what I think he did, did he? wtf? aveai chef de frecush mah? du-te si te marsupiaza si pleaca de aiai ca omori loomea cu ideile tale! Cred ca ai visat sau ceva...* isi zice in minte 'ce loser fara ocupatie' *
Lol. Si tu chiar crezi ce spui? Chiar asa plictisit/a estti de pui intrebari din astea?
Daca tu la 8 ani ai facut-o cu una de 14 ani eu-s Tutankhamon si am aproape 4000 de ani.
Tare plictisit mai esti de ai pus o asemenea intrebare
Anusca12345 întreabă:
rmr12 întreabă: