| mike98 a întrebat:

Am facut sex neprotejat cu fosta mea prietena.Dar cu toate astea am avut grija sa fiu "curat" de fiecare data,si sa nu imi "dau drumul" in ea niciodata.Ea e plecata in alta tara, de vreo 2-3 luni.Nu am mai intretinut acte sexuale de cand a plecat,ei i-a venit ciclul in fiecare luna,dar se vaita ca are dureri, ea spune ca crede ca e de la o raceala sau ceva,dar sunt suspicios.
Deci luand in calcul: am facut sex neprotejat, am fost curat de fiecare data,nu mi-am dat niciodata drumul in ea, i-a venit menstruatia normal,a facut test de sarcina si a iesit negativ,are dureri de burta,foame, etc...
Care sunt sansele ca ea sa fie insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

0% adica ZERO. Menstruatia reprezinta in proportie de 99, 99% GARANTIA ca in ciclul menstrual anterior nu s-a instalat o sarcina.

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Daca i-a venit ciclu in fiecare lune de cand ati facut sex, nu are cum sa ramana bortoasa. ai grija, ea e acolo tu aici NU ai de unde sa stii ce face ea pe acolo, poate iis face de cap cu cineva

| Emilian65 a răspuns:

Sansele ca sa fie gravida sunt ZERO.

| ywar a răspuns:

Eh, ia si tu partea buna: se va naste in strainezia! happy

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Sansele sunt de 10-20%, eu zic sa stai linistit

| Kriss96 a răspuns:

Nu ai cum sa fi insarcinata si sa-ti vina menstruatia. Credeam ca toti stiu asta.

| MrLucas a răspuns:

Sansele sa fie gravide(cu tine) sunt foarte mici intr-adevar

| Rapperităă a răspuns:

Daca are dureri de burta nu inseamna ca e insarcinata! Daca ii e foame nici atat! Stai linistit. Sunt foarte mici sansele.