Mai taceti frate din gura ca nu se ramane insarcinata 100% din prima numai speriatii oameni. Si tu vere nu sti cand iti dai drumu si cand nu? nu sti ce simti?
Cel mai probabil ca da. Sfatul meu e ca sa incerci o pilula de a doua zi, (pilula contraceptiva) dar recomandarea mai buna e ca data viitoare sa il faci protejat. E mai bine pentru tine cat si pentru ea. Deasemenea ea ar trebui sa ia contraceptive. Cu aceste 2 protectii, adica tu prezervativ si ea contraceptive mi se pare cel mai protejat sex.
Inca ceva, ca sa fii sigur de vreo chestie nedorita ar trebui un timp sa te interesezi de ea, ca sa pto afla daca se poate intampla ceva, adica sarcina nedorita.
Toate cele bune
Peste o ora se fac 24 de ore de la contactul sexual.E vreo problema daca nu a luat contraceptiva inca?
Eu cred ca sunt mai multe posibilitati, dar s-ar putea sa si scapi cu bine. Din informatiile mele ea poate lua pilula si pana la 72 de ore de la actul sexual, dar e bine sa-l ia cat mai repede.
In continuare, sfatul meu e ca ea sa ia o pilula cat mai repede si pentru eficacitate sa mai ia una dupa 12 ore de la prima pilula.
Daca poti fa o sa o ia cat mai repede si daca ai posibilitatea intreaba si pe cineva de specialitate, doctor, medic, poate si farmacista, daca mergi la farmacie sa i cumperi pilula.
Sa auzim de bine,
sper ca ti am fost de folos.