Bună.
Ai stropit-o? Cum nu ai ejaculat deloc?
Nu a rămas însărcinată nici dacă ai fi ejaculat în vagin, ovulația se încheiase!
Mare grijă.
Pa, pa.
Bună.
Nu este nicio sarcină, stați liniștiți și pe viitor prezervativ pe portativ!
Pa, pa.
Da, dc nu ai facut protejat? chiar asa de scump ti se par prezervativele? O sa vezi ca daca te trezesti cu un plod la usa o sa iti blestemi zilele fiindca nu ai folosit prezervativ...
Da,deoarece lichidul prejaculator contine spermatozoizi este de ajuns o picatura ca sa ramana gravida mai ales daca este in perioasa fertila...vedeti daca ii vine ciclu si pentru rezultate sigure faceti vre`o 2 teste de sarcina dupa 3 saptamani sau puteti face sure check care se face din prima zi de intarziere a ciclului menstrual daca mai aveti nelamuriri contactati`ma cu un mesaj pe privat funda:*?
Nu cred.eu fac numai neprotejat mereu.si nu am nimic.si dupa mine nu conteaza inainte de menstruatie dupa menstruatie.
Slabe sanse... face-ti un test si gata.peste cateva zile.e bine sa treaca cel putin o saptamana.dar nu cred, stai lin
Ai rabdare.vezi daca ii intarzie.daca da si e prima data in viata. pune-ti intrebarea. daca nu totul e bine.luati un test de sarcina(cel mai devreme la 3-4 zile de la contact)
Lichidul preejaculatoreste are 50% sperma iar restul lichid.dar daca ai preejaculat mult da este.
00Andreea008 întreabă: