Da, daca nu s-a spalat cu multa apa si sapun si nu a urinat intre cele doua acte sexuale, poti fi sigura ca a mai ramas multa sperma si e ca si cum ar fi ejaculat in vaginul tau. Riscul de sarcina variaza numai in functie de ziua ciclului menstrual in care te gaseai.
Foarte posibil! Pe ce lume traiti?! De boli n-ai auzit, nu ti-e frica, numai de sarcina?!
De unde atata inconstienta la voi?!
Macar pe maini v-ati spalat inainte de cele 2 numere?!
Da logic ca poti sa fii insarcinata, uh nu citesti mai multe intrebari dp TPU? "Daca faci sex neprotejat poti sa fii insarcinata".
Exista sute de mii de posibilitati!
Exsita sanse de 100% sa fi gravida.Atata timp cat diferenta dintre cele 2 contate sexuale neprotejate este foarte mica, iar nici unu dintre voi nu s-a spalat bine(mai ales el)m ci doar s-a sters cu acel servetel, sansele sunt foarte mari.Nu conteaza ca nu va place voua cu prezervativ, e necesar.Nu cred ca vrei sa ajungi in situatii extreme.Esti inca mica iar un copil iti complica foarte mult viata.
Da.sunt foarte multe sanse. te rog daca nu-ti doresti un copil nu mai fa neprotejat caci acum multe femei fac avorturi si nu le dau dreptul la viata acestor fiinte nevinovate. te rog mult. te pup
Cosmotel ala ar trebui dat afara. numai el ia lumea la misto. Nu cred ca ai sa ramai. Zii ca de acum inainte dupa un numar sa astepte pana urineaza ca atunci spermatozoizii ramasii sunt eliminati.
Cumparati prezervativ sil puneti cand simte el ca ii gata inainte cu cateva min. BAFTA
:S du-te la farmacie si ia-ti niste anticonceptionale de urg... sau cum se cheama alea care se folosesc dupa...
in cazul meu... el s-a dus la baie si s-a sters bine si din fericire n-am patit nimic rau
Daca s-a intamplat in ultimele 72 de ore (maxim) ar trebui sa iei pastila de a doua zi. este RECOMANDAT. daca nu. ar trebui ca dupa 2 saptamani sa iti cumperi un test de sarcina. totusi. de ce nu folosesti anticonceptionale?