Riscul de sarcina e mic in a treia zi a ciclului (numarand din prima zi de sangerare). Du-te la ginecolog maine dimineata, daca au trecut sub 72 de ore de la contact, ar putea sa-ti recomande o metoda de contraceptie de urgenta, desi eu cred ca risvul de sarcina e prea mic sa merite riscurile aduse de pilula de a doua zi. Daca au trecut mai mult de 72 de ore de la contactul sexual, nu mai ai ce sa iei. Vei sta cu dubiile si cu frica vreo 21 de zile. Abia la minim 21 de zile de la contact vei putea face un test concludent. Poate trecand prin incercarea asta, veti invata amandoi sa fiti responsabili si sa va protejati.
Daca ti-a spus pr tau asa inseamna k e sigur pe el si stie ce face, dar ca sa fii mai sigura fa-ti un test de sarcina
Bună.
Stai liniștită, șansele sunt mici dacă nu chiar nule!
Un test de sarcină la o săptămână după presupusul act neprotejat.
Pe viitor folosește prezervativul și frica o să dispară.
Pastila de a doua zi sau de urgență se administrează în primele 24 de ore de la contact, se cumpără de la farmacie, fără prescripție medicală. Nu este cazul însă și la tine să faci apel la ea. După o doză de hormoni ingerată, organismul se dă peste cap timp de o lună, două chiar; ciclul menstrual nu mai este regulat.
Pentru mai multe informații poți consulta: www.seximus.ro
Pa, pa.
Din ce spui tu, riscul e aproape inexistent, dar data viitoare nu mai risca, folositi prezervativul.
Scuza-ma dar nu inteleg mentalitatea asta a baietilor: am eu grija sa nu se intample ceva...Nu are cum crede-ma decat daca foloseste prezervativ. Stii lichidul acela care apare la baieti cand se excita? Ei bine, poate contine spermatozoizi, mai ales la al doilea act sexual. Daca nu ejaculeza inauntrul tau, tot poti ramane inarcinata, depinde de noroc Asa ca data viitoare foloseste prezervativul sau du-te la ginecolog sa-ti prescrie anticonceptionale.
Nu cred ca ai ramas insarcinata acum, riscurile sunt mici dar exista sa recunoastem. Trebuia sa te gandesti la asta cand ai facut-o, asa ca nu te prostii cu sexul neprotejat daca nu vrei sa fi mamica