anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut sex neprotejat, dar el a ejaculat afara pot ramane insarcina?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Ai folosit metoda coitului intrerupt.Citeste aici:
http://www.seximus.ro/articole/coit_intrerupt.php
Ai grija! data viitoare foloseste prezervativul!

pa, pa.

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Metoda coitului întrerupt are eficacitate sub 50% din cazuri. Este suficient o picătură de lichid seminal și poți rămâne însărcinată dacă te afli și la ovulație.
Nu este chiar un sex neprotejat.
Mare grijă.
Pa, pa.

| TeoPT a răspuns:

Frate, am spus-o de atatea ori. documentati-va!

Pentru ca altfel veti aparea in astfel de situatii aici si toata lumea rade de voi

Normal ca poti ramane insarcinata, ai auzit de lichid prespermatic?
Daca nu, te duci frumushel si citesti.happy Si in manualu de biologie de a 7a sunt destule informatii pe care ar trebui sa le stiti. ca sa nu mai puneti astfel de intrebari stupide.big grin

| AnToOniiia a răspuns:

Poti, dar asta depinde de mai multe lucruri(in cata zi a ciclului esti, daca esti "pe stop"). Poti pentru ca in timpul actului sexual din penis se mai scurg spermatozoizi

| pacalici a răspuns:

Nu prea stiu ce sa-ti spun eu am facut sex cu cineva timp de un an de zile asa cum spui u si nu a patit nimic. Dar dupa cum vad raspunsurile si eu te-asi sfatui sa folosesti prezervativul ca na nu sti. Eu acum al folosesc asa ca fai la fel e mai sigur.

| innocent_9644 a răspuns:

Este posibil, adica si lichidul scurs din.nainte de "punctul culminant" contine spermatozoizi. happy
cauta pe net pentru mai multe.

| Opt1k a răspuns:

Nu cred! sunt sanse microscopicerolling on the floor pup!

| theangelz a răspuns:

Depinde...sunt sanse mici sa intre vreun spermatozoit in vagin deci...nu cred

| maya1311 a răspuns:

Daca sigur a facut-o afara nu! dar de acum protejativa pentru ca penisul lui in timpul actului sexual se umesenste cu o subst transparenta care cuntine si o mica parte se spermatozoizi

| alexandraalis a răspuns:

Am gresit, am vrut sa scriu "insarcinata"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. sunt sanse cuprinse intre 5-27%happy Depinde de perioada ta fertila happy pentru siguranta ta fa un test de sarcina dp 7 zile de intarziere a menstruatieihappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca nu poti ramane insarcinata deoarece trebuie sa ejaculeze de mai multe ori!