anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut sex neprotejat in ultima zi de ciclu. Mentionez ca mi-a venit pe 7 decembrie si s-a terminat pe 12. Am ciclu regulat de 28-29 de zile. Nu a terminat in mine si nu am avut vreun contact inainte. De altfel, pentru ca eu eram ingrijorata nici nu a durat prea mult. Stiu ca lichidul preseminal nu contine spermatozoizi, insa am tot citit ca se poate ramane. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru INFORMAREA TA CORECTA in primul rand trebuie sa stii ca ULTIMA ZI a actualului CICLU MENSTRUAL va fi data de 4/5 Ianuarie 2018. De fapt tu ai intretinut actul sexual in ultima zi de MENSTRUATIE adica in data de 12 Decembrie, ceea ce reprezinta un cu totul alt moment al ciclului menstrual. In a 5-a zi a unui ciclu menstrual cu lungimea constanta de 28-29 de zile, se apreciaza ca formarea unei sarcini chiar si in cazul in care sperma este ejaculata intentionat in vagin, posibilitatea si probabilitatea de a se forma o sarcina este considerata a fi de 2-3% adica atat teoretic cat si practic aproape IMPOSIBILA, iar in cazul prezentat in aceasta intrebare, se poate aprecia fara teama de a gresi ca formarea unei sarcini este in proportie de peste 99, 9% IMPOSIBILA din moment ce nu s-a produs nici-o ejaculare de sperma. Multa sanatate!

1 răspuns:
| Csadi_Ionut_1998 a răspuns:

Buna
Sfatul meu e sa nu mai faci dragoste(sex) fără protecție, o experiența asemanatoare a pățit și iubita mea dar sa nu îți faci griji, o sa revină la normal happy
Sper ca ți-am foat de ajutor, p.s nu vreau funda dar as vrea sa ai mai multă grija pe viitoare, se poate întâmpla vestii neprevăzute și câteodată mediate.