| GabrielaaGabiiii a întrebat:

Am facut sex neprotejat si el nu a ejaculat in mine, a ejaculat pe mine si dupa vreo jumatate de oara am facut iar sex. E riscul sa raman insarcinata? happy Am auzit multe prietene care au facut-o dupa ejacularea lui externa si n-au ramas, nici n-au fost atente la perioada fertila sau nu happy mersi

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Atat posibilitatea cat si probabilitatea de a fi putut sa ramai insarcinata in urma celei de a 2-a reprize de sex a existat in urmatoarea situatie;
-- Daca partida de sex intretinut in modul descris a avut loc in una din cele 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILE a cicului menstrual,
-- Sau daca partenerul de sex NU a urinat imediat dupa ejaculare sau in timpul acelei jumatati de ora dintre cele 2 acte sexuale.
Intotdeauna dupa ce s-a produs ejacularea, in uretra penisului ramane o cantitate desperma, mai mult decat suficient de mare care dupa 10-15 minute de la ejaculare devine foarte fluida si se scurge in afara penisului invariabil in mod imperceptibil si din acest motiv cel de al 2-lea act sexual poate fi considerat un sex cu ejaculare continua in vagin.
TOTUL depinde de cat esti de norocoasa sau... de ghinionista.
Multa sanatate!

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, există acest risc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă nu sunt spermatozoizi în interiorul vaginului tău, nu poți rămâne însărcinată.

| Teo29 a răspuns:

Mereu exista acest risc de sarcina, daca este act sexual neprotejat.
Fiti responsabili!
Folositi prezervativul inaintea fiecarui contact sexual!

| Octavian81 a răspuns:

Ciao!
Daca dupa ce a ejaculat, a fost responsabil si a folosit prezervativul, la a doua partida (intromisiune) atunci nu prea. In schimb, daca nu a folosit prezervativul dupa ejaculare, sansele sunt 50-50, daca nu mai mari. In functie de perioada lunii in care te aflai.

| TheGamerCat a răspuns:

Fat-o, tu nu ai citit pagina 48 din manualul de cultul romano-catolic de religie pentru clasa a 7-a?
astfel de lucruri nu sunt permise ca ajngi in iad pacatoas-o
asa ceva este NEok deoarece secsul este facut pentru copiii nu pentru altceva asa ca da ce pot sa zic du-te sa te spovedesti