Chiar daca nu ejaculeaza, cativa spermatozoizi se pot strecura fara ca el sa-i simta sau sa-i vada. Asadar metoda asta de contraceptie este nesigura. Ce inseamna la cateva zile dupa menstruatie? Daca este dupa ziua 6-7, numarand din prima zi de sangerare, ai risc sa fii insarcinata. Un test de sarcina in ziua in care ar trebui sa-ti vina urmatoarea menstruatie te va lamuri.
Si, ca un sfat, daca nu poti lua contraceptive, folositi prezervativul, altfel aveti toate sansele sa va alegeti cu o sarcina nedorita.
In timpul contactului sexual penisul secreta asa-numitele "lacrimi" care sunt incolore si contin spermatozoizi! da fuguta la farmacie si fa-ti un test de sarcina barza!
Daca prietenul tau este foarte singur ca nu a ejaculat in interior este bine, dar cel mai sigur cumpara un test de sarcina, el iti va spune sigur daca esti gravida, si poti ramne insarcinata cand faci sex neprotejat
Aceeasi intrebare o am si eu. am facut sex neprotejat prima, a doua si a treia zi dupa ce mi s-a terminat menstruatia(care mentionez ma tine aproximativ 6 zile). Brigaela, la asta va referiti cand spuneti prima zi de sangerare(adica prima zi a menstruatie)? daca au trecut 2 saptamana de la contact, as putea sa folosesc testul de sarcina? si daca da, ce test mi-ati recomanda?
Buna. sunt cu prietenul meu de 10 luni, in ultimele 3 saptamani am facut'o fara sa ne protejam. nu si-a dat drumu in mine, totusi menstruatia ma tzinut 2 zile, ma pis foarte des.am starea d foame continua, oboseala. testul d sarcina mi-a iesit negativ. sunt sanse sa fiu insarcinata? dupa cat timp sa fac testul dupa ce mi-a trecut menstruatia? mersi muuulttt...
Nu sunt sanse sa fii insarcinata, am trecut si eu prin asta, la inceput aveam aceleasi simptome ca si la tine, pe urma insa a revenit totul la normal...Succes