Testul de sarcina se face la 2 saptamani de la actul sexual.Fa-ti o analiza la sange pentru a vedea cu exactitate daca esti insarcinata sau nu, dar e foarte probabil sa fie si o dereglare hormonala.
Am facut dupa 2 saptamani..si in a 3 zi de intarziere a ciclului azi e a5 iar acele scurgeri au devenit roz
De ce nu mergi la un dr?
Nu stiu daca mai are rost deoarece mi-a venit ciclul
A fost dereglare hormonala
Daca ai probleme cu tiroida in mod sigur suferi si de anumite dereglari endocrine si implicit si de natura hormonala. Probabil ca din aceste motive ciclul tau menstrual este unul NEREGULAT daca rationamentul este corect. Intr-un asemenea caz/situatie se considera ca fiind practic IMPOSIBILE atat determinarea momentul producerii OVULULUI cat si a perioadei fertile si implicit momentul la care se va produce/incepe urmatoarea menstruatie. Singura analiza sigura/certa si probabil si precisa prin care se poate determina existenta sau lipsa hormonului de sarcina hCG este analiza de sange beta-hCG efectuat intr-un laborator de analize medicale. Bineinteles ca efectuezi o astfel de analiza de sange, doar daca doresti un raspuns rapid, precis, sigur si absolut corect care sa elimine orice nedumerire, stres si/sau durere de cap. Sanatate!
Pana acum a fost regulat
Si am scurgeri maroni adica ieri o pata mica mica atat si azi una in rest alta nu a aparut
Remusopen întreabă: