| Danamariana a întrebat:

Am facut sex nu a ejaculat in mine dupa 10 minute am facut-o iar doar s-a sters putin de servetel iar cand sa reluam iar s-a sters de lichidul transparent putin ..eram in perioada fertila chiar ziua ovulatiei... dar nu a lasar..trebuia ieri sa imi vina ciclul dar nu mi-a venit... oare? as vrea sa imi raspunda cei ce au trecut prin asta sau cunosc cazuri asemanatoare mi-a intarziat 2 zile am facut un test si a iesit negativ am avut chiar o pata mica mica maro deschis si foarte foarte putin m.au durut ovarele oare sa fi ramas? Mentionez am probleme cu tiroida de 2 saptamani am schimbat stilul de viata merg dimineata pe jos 40 de minute si dupa masa la fel si inainte activitatea mea era aproape deloc adica stat in scaun si miscat pana la baie si inapoi si ora de a dormi s-a schimbat cu 3 ore mai tarziu la fel si trezitul dimineata a fost o perioada foarte stresanta tot de 3 saptamani am si o durere de cap in continu

Răspuns Câştigător
| katy a răspuns:

Testul de sarcina se face la 2 saptamani de la actul sexual.Fa-ti o analiza la sange pentru a vedea cu exactitate daca esti insarcinata sau nu, dar e foarte probabil sa fie si o dereglare hormonala.

| Danamariana explică (pentru katy):

Am facut dupa 2 saptamani..si in a 3 zi de intarziere a ciclului azi e a5 iar acele scurgeri au devenit roz

| katy a răspuns (pentru Danamariana):

De ce nu mergi la un dr?

| Danamariana explică (pentru katy):

Nu stiu daca mai are rost deoarece mi-a venit ciclul

| katy a răspuns (pentru Danamariana):

A fost dereglare hormonala

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca ai probleme cu tiroida in mod sigur suferi si de anumite dereglari endocrine si implicit si de natura hormonala. Probabil ca din aceste motive ciclul tau menstrual este unul NEREGULAT daca rationamentul este corect. Intr-un asemenea caz/situatie se considera ca fiind practic IMPOSIBILE atat determinarea momentul producerii OVULULUI cat si a perioadei fertile si implicit momentul la care se va produce/incepe urmatoarea menstruatie. Singura analiza sigura/certa si probabil si precisa prin care se poate determina existenta sau lipsa hormonului de sarcina hCG este analiza de sange beta-hCG efectuat intr-un laborator de analize medicale. Bineinteles ca efectuezi o astfel de analiza de sange, doar daca doresti un raspuns rapid, precis, sigur si absolut corect care sa elimine orice nedumerire, stres si/sau durere de cap. Sanatate!

| Danamariana explică (pentru corbulalbrosu):

Pana acum a fost regulat

| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibil sa fi ramas gravida, in urma celui de al doilea act sexual.

| Bogdi_Condrea_1979 a răspuns:

Te-ai riscat...

| Cris988 a răspuns:

Probabil esti însărcinată.

| Danamariana explică:

Si am scurgeri maroni adica ieri o pata mica mica atat si azi una in rest alta nu a aparut