| Razvan126 a întrebat:

Am facut sex pentru prima data cu iubita mea, am folosit prezervativul si ea este intr-o perioada a lunii in care riscul de sarcina este redus dar totusi imi este putin frica sa nu ramana insarcinata. Este posibil sa ramana insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Tot ce trebuie sa intelegi se rezuma la urmatorul fapt si anume, pentru a rezulta o sarcina OBLIGATORIU trebuie sa se produca procesul de fecundare. Acest fenomen nu se poate realiza decat in cazul in care se intalnesc cele doua elemente strict necesare si anume un ovul viabil si un spermatozoid. Ovulul subliniez VIABIL are o viata extrem de scurta de 12-24 de ore in care poate fi fecundat.In cazul in care in cele 24 de ore nu s-a produs fecundarea ovul incepe sa se degradeze si devine "mort" d.p.d.v. al procreerii nemaiputand fi fecundat in respectivul ciclu menstrual.Acest moment scurt se situeaza aproximativ in perioada de mijloc a ciclului menstrual. In afara acelei perioade fertile, teoretic o femeie nu poate ramane insarcinata nici in cazul in care se ejaculeaza in vagin si in mod real probabilitatea instalarii unei sarcini devine foarte scazuta sub 5-10%,adica doar in cazul unor ovulatii "accidentale". In cazul tau nu a existat nici macar spermatozoidul fara de care nicio sarcina nu devine posibila.Deci se poate concluziona ca neexistand un ovul viabil si nici spermatozoizi, probabilitatea formarii unei sarcini devine IMPOSIBILA.

3 răspunsuri:
| LinxCont a răspuns:

Daca ai folosit prezervativ si iubita e in perioada nefertila sansele sa ramana insarcinata sunt zero.

| SomeRomanianGuy a răspuns:

Relaxeaza-te man, daca prezervativul l-ai scos intact, nu platesti pensie alimentarawinking

| DeeLiTe a răspuns:

Pana cand vor fi intrebari de genul asta? Nu are cum frate sa ramana cu prezervativ e la mintea... daca tremurati de frica la ce mai faceti sex nu inteleg