| madalina_6006 a întrebat:

Am facut sex(protejat) cu prietenul meu dupa 7 zile de la menstruatie.Mentionez ca el nu a ejaculat in mine, nu mi-a venit ciclul desi am dureri de sani si de ovare.Sa fie vorba de o raceala sau o dereglare hormonala? mersi anticipat

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil e o dereglare hormonala. Daca protejat inseamna prezervativ folosit corect, atunci riscul de sarcina este minim, neglijabil, desi erai in perioada cea mai fertila. daca cumva nu ati folosit corect prezervativul, poti lua in considerare si o sarcina. Fa un test de sarcina din urina de dimineata dupa 7 zile de intarziere a menstruatiei, daca e negativ repeta-l peste 3 zile si apoi, indiferent de rezultat, du-te neaparat la ginecolog.

| antonia09 a răspuns:

Buna,
Cel mai bun sfat este sa mergi imediat la medicul ginecolog. Nu poti sti niciodata despre ce este vorba.
Daca tu spui ca ati facut sex protejat si acum nu ti-a venit menstra si ai dureri de ovare si san, cu siguranta poate fi o dereglare hormonala.
Ginecologul in urma investigatiilor pe care le va efectua iti va putea da cel mai bun sfat sau tratament de urmat.
Multa sanatate si succes.

| sweetygirl a răspuns:

Un ginecolog te poate ajuta acum, nu noi, du-te repede.

| piovra a răspuns:

Este posibil. Mergi la medic pentru o consultatie si vei afla mai sigur. Bafta

| smb a răspuns:

Daca ai zis ca ati facut-o protejat dc mai zici ca nu a dat drumu in tine...normal ca nu a dat drumu in tine ci in prezervativ.Doamne...
Daca stai cu piciaorele goale pe gresie sau cu fundu pe ciment normal ca racesti daca nu ai grija de corpul tau. Poate fi si o dereglare. Orice e posibil