| Anonim202491 a întrebat:

Am facut sex protejat, la sfarsit el a observat pe prezervativ la baza ceva alb, a zis ca nu si-a dat drumul, dar de obicei zicea ca i se aduna in varful prezervativului lichidul preseminal si de data asta nu a fost asa.La baza penisului sub inelul prezervativului era uscat.Imi e foarte frica si nu stiu ce sa fac.Nu vreau sa raman insarcinata.Eu cred ca acel lichid poate fi al meu..am dubii si mi-e frica.Trebuie sa iau pastila de a 2 a zi? E ok daca o iau si am sub 18 ani?

5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu o sa ramai stai liniștită. Chestia aia albă e de la tine. E ceva normal. Stati liniștițihappy
Nu cumva sa iei pastilă ca e o bomba hormonala si mai mult rau iti face.

| Emilian65 a răspuns:

Nu lua pastila de a doua zi. În situația prezentata de tine nu este posibil sa fie gravida.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Prezervativul e metoda cotnraceptiva, nu ai cum sa ramai insarcinata.

Corpul tau secreta un fluid (de culoare alba) pentru a lubrifia vaginul pe durata sexului. Asta a vazut iubitul tau.

Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

| Violleta2022 a răspuns:

Nu lua pastila de a doua zi, ca-i inutila, odata ce sexul s-a facut cu prezervativ si nu aveai cums a ramai gravida.

| VoidEternal a răspuns:

"Eu cred ca acel lichid poate fi al meu"

Si ai dreptate.