Daca a fost protejat si ti-a si venit pe 28, eu zic ca sunt foarte foarte putine sanse de sarcina. Fa-ti un test de sarcina sa fii sigura. Si mergi la medic; poate fi o raceala, poate fi stresul...
Poate fi o dereglare sau o intarziere a menstruariei sau o sarcina, fa-ti dimineata un test de sarcina si daca testul iti iese negativ, mergi pentu o consultatie la un medic ginecolog
Paula1994 si tu ai facut sex neprotejat de stateai cu stress?
Sa`nteleg ca aveai 13 ani cand ai facut`o? Sau 14? In ambele cazuri, se duce de rapa tara asta.
Si de 14 zile un test de sarcina nu ai facut? ...nu inteleg de ce din prima zi de intarziere nu te-ai ingrijorat...ai asteptat vreo minune? .partenerul ce parere are despre asta? .nu va ganditi la voi fetelor?
Un test de sarcina urgent maine dimineata si ecograf... daca ai ramas in februarie se vede la ecograf
Las ca si mie mi-a venit in iunie anul trecut nu mi-a venit in iulie si mi-a venit abia in august spre sfarsit, mancam pietre sa scap de stres. Asa sperietura am tras atunci, n-o s-o uit niciodata :-s
Poate fii o simpla intarziere sau o dereglare, dar sa fii tu mai linistita iti poti lua un test si te vei convinge
Buna am facut sex protejatat dar eu am vrut sanat mereu si va spun ca intodeauna cand a ejaculat in prez il scotea mi-a intarziat menstruatia 2 saptamani si siunt ff ingrijorata mentiionesz ca am luat ff multe algocalmine sa-mi opreasca menstruatia pentru ca eu cu prietenul meu trebuia sa mergem la o nunta si aveam atunci simptomele inaintea menstruatie si am facut un test acum si mi-a iesit negativ oare dc? si in uttimul timp am fost si ff stresata si suparata astept va rog raspunsurile voastre sunt ff ingrijorata sa repet testul iar?"