| gaby140 a întrebat:

Am facut sexx cu prietena mea acum 3 zile, si astazi. Am folosit prezervative, dar am impresia ca s-a scurs putina sperma prin deschizatura. Ce se poate face si cat de posibil e sa ramana gravida?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca marimea prezervativului este cea corecta si se potriveste perfect pe penis, atunci devine imposibila orice probabilitate de a se putea scurge sperma printre prezervativ si penis. Teoretic este imposibil sa se produca ceea ce sustii, fiindca in acel moment prezervativul ar cadea/aluneca de unul singur de pe penis. De asemenea pentru cultura ta generala trebuiesa stii ca; femeia poate ramane insarcinata NUMAI in cazul in care sperma ajunge in vaginul ei intr-una dintre cele 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILE a fiecarui ciclu menstrual. In afara perioadei fertile formarea unei sarcini este IMPOSIBILA indiferent de natura sexului intretinut. Multa sanatate!

| Kanajambe69 a răspuns:

Esti sigur ca nu era secretie vaginala?
Ce poti sa faci e sa iei un test de sarcina la vreo saptamana dupa ce prietena ta trece de ovulatie.
P.S. Data viitoare ia-ti prezervative pe masura.

| Ioana74ses a răspuns:

Trebuia sa ia pastila de a doua zi, sa dea cu jetul de la dus...si eu am ramas tot la fel, intamplator!

| MrDiaz a răspuns:

Stai linistit. esti tatic happy

| MrDiaz a răspuns:

Poti sa stai linistit si sa te relaxezi. esti tatic