| unaboona a întrebat:

Am facut test de sarcina cu clear blue plus si mi-a iesit pozitiv...linia de control e acolo arata ca testul ii facut corect si linia verticala care trebuie sa faca semnul plus e pronuntata deci arata pozitiv 100%... s-ar putea ca totusi ceva sa fi influentat testul si sa nu fiu de fapt insarcinata? mi-a intarziat si ciclul 3 saptamani. s-ar putea totusi ca un al doilea test sa iasa negativ sau va iesi tot pozitiv? va rog raspundeti sincer fara mistouri

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti insarcinata cu certitudine, nu trebuie sa ai dubii, lucrurile sunt prea clare. felicitari!

| ChioruL14 a răspuns:

Tu esti aia de se cordea cu barbati insurati cu 20 de ani mai mari? ma si intrebam cand o sa apari cu o intrebare de genul asta...au trecut ceva luni.

| LolitaLempicka a răspuns:

...aiurea...fa-ti mai multe teste

| plictiseala12 a răspuns:

Pai aceste teste mai dau gresi dar mai bine e sa mergi sa-ti faci ecografie daca ai greturi este posibil sa fii insarcinata si da daa mai faci odata testul poate sa-ti iese negativ si mestroatile mai inatrzie nu doar din cauza ca esti insarcinata da este posibil sa fi insarcinata mai bine du-te si fa-ti ecografie happy :*