Daca ai facut si ecograful si ti-a zis ca e ok atunci o fi ok pentru el ca mie nu mi se pare ok sa sangerezi asa mult, consulta alt ginecolog
Nooooo crima legalizata... Fratilor ce vina au copiii ca voi sunteti prosti? Nu mai omorati copiii! S-ar putea ca si prietena mea sa fie insarcinata... Si nu, nu face avort k daca ar fi ceva copilul nu are nici o vina! Iadul te mananca!
Chiar ma intrebam pe unde umbli...Intrebarea mea este:Ai fost la acelasi doctor si a doua oara? Trebuia sa fi rezolvat problema de atunci.
Ma intreb totusi si daca peste doua zile vei veni cu aceeasi intrebare,,,,, am facut avort, dar sangerez, am fost la ecograf, a zis ca totul e bine, mi-a dat nu stiu ce medicament.dar sangrez in continuare...ce sa fac? Raspunsul e simplu..schimbi medicul, e singurul sfat primit.
Nu te mai complace in postura de victima si fa ceva pentru tine!
Schimba doctorul! tu chiar nu realizezi ca nu e normal ca se intampla? nu-ti ajung 2 copii pe constinta, mai vrei si sa te sinucizi?
Poate ca ar fi cazul sa vizitezi alt medic. Nu e de joaca cu lucrurile astea si la nivel psihic te poate afecta nesiguranta asta. Iti doresc sa iti revii cat mai repede
Nu are legatura cu intrebarea ta dar, intreb asa de curiozitate
Tu nu te consideri o criminala? Ai omorat un copil
Nu l-am omorat! deduce tu restul...
Nu l'ai omorat l'ai sinucis
Ce vine are ma copilu' ca nu sunteti voi in stare sa faceti protejat ?
Mi'e scarba :-&
A fost o sarcina oprita din evolutie asta trebuia sa deduci ca nu l-am sinucis pentru ca asta trebuia sa faca el singur si tu vezi-ti de treaba nu mai vorbi de copilul meu ca nu is o criminala de unde sti ca nu l-am dorit? fara sa cunoasteti subiectul vb aiurea
U are legatura cu intrebarea ta dar, intreb asa de curiozitate
Tu nu te consideri o criminala? Ai omorat un copil .
linarkfts întreabă: