| alexa680 a întrebat:

Am facut un avort in 31 ianuarie, azi e in 10 februarie de atata timp sangerez intruna si imi mai vin si cheaguri mici insa astazi cand am fost la baie am simtit ceva mai mare cand m-am uitata era ceva rosu aprox o pruna slaba.Am fost la doctor mi-a facut ecograf si a zis ca e ok sa iau reuprofen.Acum intrebarea mea estebig grinaca mai sunt cheaguri pentru ca nu ma curatat bine se elimina atunci cand sangerez precizez ca in unele zile se uple abosrb.

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca ai facut si ecograful si ti-a zis ca e ok atunci o fi ok pentru el ca mie nu mi se pare ok sa sangerezi asa mult, consulta alt ginecolog

| BoBoLiNo92 a răspuns:

Nooooo crima legalizata... Fratilor ce vina au copiii ca voi sunteti prosti? Nu mai omorati copiii! S-ar putea ca si prietena mea sa fie insarcinata... Si nu, nu face avort k daca ar fi ceva copilul nu are nici o vina! Iadul te mananca!

| Fatamuntilor a răspuns:

Chiar ma intrebam pe unde umbli...Intrebarea mea este:Ai fost la acelasi doctor si a doua oara? Trebuia sa fi rezolvat problema de atunci.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ma intreb totusi si daca peste doua zile vei veni cu aceeasi intrebare,,,,, am facut avort, dar sangerez, am fost la ecograf, a zis ca totul e bine, mi-a dat nu stiu ce medicament.dar sangrez in continuare...ce sa fac? Raspunsul e simplu..schimbi medicul, e singurul sfat primit.
Nu te mai complace in postura de victima si fa ceva pentru tine!

| Oana92 a răspuns:

Schimba doctorul! tu chiar nu realizezi ca nu e normal ca se intampla? nu-ti ajung 2 copii pe constinta, mai vrei si sa te sinucizi?

| TheAce a răspuns:

Poate ca ar fi cazul sa vizitezi alt medic. Nu e de joaca cu lucrurile astea si la nivel psihic te poate afecta nesiguranta asta. Iti doresc sa iti revii cat mai repedehappy

| Azµre a răspuns (pentru TheAce):

Cred că e a 7 a oară când îi spun să vadă alt medic nu același și nu vrea să înțeleagă.

| AndreiuuMrrr a răspuns:

Nu are legatura cu intrebarea ta dar, intreb asa de curiozitate thinking
Tu nu te consideri o criminala? Ai omorat un copil straight face

| alexa680 explică (pentru AndreiuuMrrr):

Nu l-am omorat! deduce tu restul...

| AndreiuuMrrr a răspuns (pentru alexa680):

Nu l'ai omoratbatting eyelashes l'ai sinucis laughing
Ce vine are ma copilu' ca nu sunteti voi in stare sa faceti protejat raised eyebrows?

Mi'e scarba :-&

| alexa680 explică (pentru AndreiuuMrrr):

A fost o sarcina oprita din evolutie asta trebuia sa deduci ca nu l-am sinucis pentru ca asta trebuia sa faca el singur si tu vezi-ti de treaba nu mai vorbi de copilul meu ca nu is o criminala de unde sti ca nu l-am dorit? fara sa cunoasteti subiectul vb aiurea

| AndreiuuMrrr a răspuns:

U are legatura cu intrebarea ta dar, intreb asa de curiozitate thinking
Tu nu te consideri o criminala? Ai omorat un copil straight face.