| BiancaStefania558 a întrebat:

Am făcut un chiuretaj iar după două săptămâni am avut relații sexuale neprotejate cu partenerul meu și îmi este frică, pot rămâne însărcinată din nou vă rog ajutați mă!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Da, poti ramane imediat insarcinata!

In orice caz, era interzis sexul cel putin 1 luna de zile, fiindca uterul tau este afectat in urma avortului si o alta sarcina il poate afectat si mai mult.

Sincer, chiar nu pot sa inteleg de ce nu inveti niciodata nimic dintr-o trauma si primul lucru care-l faci cand ai scapat, este sa-l repeti?!

| BiancaStefania558 explică (pentru Violleta2022):

Țin să menționez ca nu a terminat în mine, am avut grija foarte mare dar tot stau stresată

Sunt șanse totuși să nu rămân din nou dacă nu a terminat în mine?

Cum aș putea rămâne dacă nu a dat nici măcar o picătură în mine? Mă poți ajuta te rog?

| Violleta2022 a răspuns (pentru BiancaStefania558):

Nu ai cum sa stii daca a scapat vreo picatura in tine.
Acest lucru se poate intampla chiar si celor mai experimentati barbati, fiindca nu au control total asupra a ceea ce se intampla in vaginul tau.
Tu probabil erai in plina perioada fertila, odata ce erau taman la 2 saptamani dupa avort.
Nu ti-a spus medicul ginecolog ca sexul este interzis pentru 1 luna, uterul fiind inca ranit dupa un chiuretaj?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cata nevoie e de educatie sexuala in scoli...

| Madaxo97 a răspuns:

Deci ai făcut avort si mai vrei să faci unul se pare, nu te-ai învățat minte, câți copii mai ai de gând să îți omori să îți dai seama ca sexul neprotejat duce la sarcină? Să nu mai zic că nici măcar nu ai respectat perioada de repaos după chiuretaj de măcar o lună de zile și ai făcut sex după 2 săptămâni, ca o inconștientă, o needucata ca să nu zic altfel să vorbesc urât pe aici. De ce să folosești niște pastile anticoncepționale care costă 15 lei pe lună sau un sterilet când poți face sex neprotejat și să faci avort pe bandă rulantă, atât te duce capul. Avortul NU este o metoda contraceptiva, înțeleg, ai greșit, ai făcut odată, să zicem ca e scuzabil, dar tu faci în continuare sex neprotejat ca o inconștientă? Ai făcut odată avort protejează-te să nu mai fie nevoie să îl faci și pe al doilea.
Da, se poate și dacă nu își da drumul în tine, se poate rămâne gravidă și prin lichidul preejaculator, care iese înainte de ejaculare și bărbatul nu simte când iese, acesta poate conține spermatozoizi în funcție de ce a făcut bărbatul în ziua respectiva, dacă s-a masturbat sau a mai făcut sex odată, deci nu mai folosi această metodă, a retragerii, ca el degeaba se retrage, tot se poate rămâne gravidă, serios, nu te-ai învățat minte după primul avort?