Nu esti insarcinata. Iti faci prea multe griji si scenarii cu simptomele astea. Chiar exagerezi, serios. Stai linistita. Daca nu ai facut sex neprotejat, chiar nu ai cum.
Ştiu că-mi fac prea multe scenarii, dar mor de frică şi sunt prea stresată. Şi din moment ce am senzaţii de vomă, nu mi s-a mai întâmplat asta şi îmi este cam teamă... Dar sper să ai dreptate
Incearca sa te linistesti. Si de la stres poate sa iti intarzie:p
Pentru ca o fata/femeie sa ramana gravida trebuie sa fie intrunite 2 conditii in mod obligatoriu, CU PRECIZAREA ca acest lucru trebuie sa se petreaca in acelasi timp si anume : 1- In primul rand CONDITIA PRINCIPALA este aceea ca fata/femeia sa fie in PERIOADA FERTILA, sau deja sa se fi produs ovulatia si sa existe un OVUL VIABIL in uterul ei care sa poata fi fecundat de un spermatozoid. 2- Sperma trebuie sa ajunga/intre obligatoriu IN VAGINUL EI, deoarece doar asa spermatozoizi existenti in sperma vor putea trece din vagin in uter. In concluzie, CONDITIA DE BAZA pentru ca o femeia sa poata fi insarcinata este aceea ca IN PRIMUL RAND SA FIE OBLIGATORIU IN PERIOADA FERTILA in momentul producerii sexului. Deoarece acel petting se pare ca a avut loc inainte de perioada fertila (cel putin asa reiese din descriere) precum si probabilitatea ca lichidul seminal sa ajunga in vaginul tau se poate considera ca fiind aproape imposibila se poate concluziona ca NU POTI FI INSARCINATA decat doar in cazul in care s-a produs o minune. Simptomele descrise sunt de alta natura, nu au nicio legatura cu o ipotetica sarcina deoarece aceasta pana in acest moment NU SE PUTEA FORMA SI INSTALA. Ar fi bine sa te linistesti deoarece stresul poate fi de vina privind dereglarea hormonala si provoca o eventuala intarziere a menstruatiei chiar daca aceasta nu este regulata.Multa sanatate
Ai scris mult si aproape degeaba.Amandoi erau imbracati!
Mai citeste odata postarea!
Daca tu consideri ca niste materiale textile; pot fi asociate/considerate ca fiind sinonime cu filtrele microporoase prin care nu trece lichidul spermatic si niste spermatozoizii micronici te asigur ca te inseli si inca foarte tare. Este greu de inteles de unii care habar nu au de permeabilitate, mai ales in cazul unor materiale textile, cum ca prin acestea lichidul spermatic ar trece "filtrat". Mai citeste, mai invata mai studiaza.
Oricum NU am auzit de asfel de cazuri.
Nici eu nu am auzit, dar chiar si daca pare prea putin plauzibil sa se poata intampla exista posibilitatea care nu poate fi eliminata in totalitate. Dar te pot asigura in proportie de 100%, ca umezeala ce trece prin materialul textil contine la fel de multi spermatozoizi ca si sperma de cealalta parte a textilei respective.
Daca a fost doar un "petting", fara penetrare si ejaculare in tine nu ai cum sa fii gravida. Simptomele pe care le ai sunt de alta natura, nicidecum semne de sarcina.
GARANTAT NU!
Probabil esti inca micuta, undeva pe la 13-14 ani, ciclul tau inca nu este regulat (daca te afli in primii doi ani).
Medicul tau ar trebui sa te averizeze daca pot fi derglari ale mentruatiei, ma gandesc ca da, sau chiar medicamentele pe care lei.
Si stresul poate fi o cauza.
Citeste alte cauze aici http://www.csid.ro/......a-4044233/
Ştiu de toate cauzele acestea, însă am auzit că este posibil şi sunt destul de stresată. Posibil şi din cauza asta să-mi întârzie, cred...
Am zis ca NU GARANTAT! Sperma NU trece prin pantaloni /lenjerie intima!
Stai linistita, NU ai cum sa ramai asa. Nu te mai stresa in primul rand. Am mai vazut pe site intrebari de genul, si am tras o concluzie: Atunci cand se "petrec" astfel de jocuri, menstruatia uita sa mai apara, cred ca numai pentru a te ingrijora ) Simtomele astea le poti avea si din cauza stresului!
Asculta-l pe corbulalbrosu, stie ce spune! Succes, si nu te mai ingrijora degeaba!
Fii liniștită!
Nu ești însărcinată
Dar totuși adresează-te la un medic, deoarece poate fi din cauza unei boli!