Bună.
Cum adică nu arată nimic?
Trebuie să apară cel puțin o linie care este un semn negativ, iar două indică o sarcină.
Acum nu știu ce vrei, să devii mămică sau nu?
Crăciun fericit!
Pa, pa.
Intelegi chiar nimic nu arata...imi fac mai mari griji...care mamica..am doar 16 ani
Bună din nou.
Recapitulăm altfel atunci.
Ce test ai folosit? Ai respectat indicațiile din prospect?
La 16 ani de ce nu folosești prezervativul, femeie?
Pa, pa.
Am luat un test din farmacie.sincer nu m-am uitat cum se numeste.am avut incredere in baiat.am respectat toate indicatiile.acolo scrie ca trebuie sa astept 5-10 min ca sa fie rezultatul dar eu deja astept jum de ora si nimic
Bună.
AI AVUT ÎNCREDERE ÎL EL? Mare greșeală!
Trebuie să-l repeți, mergi la farmacie și cere unul de calitate, nu sare de 13 lei.
Ești pusă în fața faptului și trebuie să acționezi în consecință.
Pui un pic de urină într-un cap de plastic (de la o sticlă de suc) care l-ai spălat înainte și l-ai uscat foarte bine, iei din jetul de la mijloc (urinezi un pic, te abții, apoi faci și pui capacul în dreptul jetului de urină, ai luat urină, îl dai de o parte, te toaletezi normal, apoi citește foarte, foarte bine instrucțunile testului.
Undeva ai greșit, nici atentă nu ai vrut să fii.
Pa, pa.
Mersi.voi incerca peste citeva zile
Bună iar.
Păi de ce peste câteva zile?
Îl faci mâine dimineață, iei testul în seara asta!
Pa, pa.
Am gasit pe net ca e mai bine peste citeva zile
Bună.
Tu îl faci mâine, lasă netul.
Trimite-l pe "băiat" acum să mai cumpere unul, unde a fost distracție trebuie și responsabilitate.
Pa, pa.
corect...mersi
Daca nu arata nimic nimic... repeta-l. Trebuie sa arate fie o linie, fie doua.
Inseanma ca testul nu este bun, se mai intampla, trebuie sa cumperi altul, cumpara unul care se face in orice moment al zilei. citeste prospectul f bine si daca ai vreo nelamurire poti sa ma intrebi.
Deci nu.Sunt sigur ca nu e pozitiv (adica ca aicopil).In plus fal repetat daca nu arat nimic asta e ai noroc!
Eu zic sa iti mai faci unu ca sa fii sigura.Depinde si cate zile au trecut de la contact
Poi daca ai facut Sex fara prezerva*iv si sti ca s-ar putea sa fi ramas inssarcinata e rau bine depinde ce varsta ai.Si daca nu ai facut sex/ai facut sex cu prezerva*iv nu ar trebuie sa iti faci griji decat daca astepti un copil. Funda?
Am 16 ani.am facut fara prezervativ
Foarte bine ai nimerit unu "stricat" si pentru a fi sigura fa-ti mai multe (vreo 5).
Inseamna k testul nu este bun.trebuie sa faci altul.trebuie sa arate cel putin o liniuta.acea liniuta indica k testul functioneaza