| elvira23 a întrebat:

Am fantezia de a face sex cu doi barbati, dar mi-e frica sa-i spun iubitului meu asta, poate interpreteaza gresit! As vrea sa o fac cu el si cu un prieten de-a lui sau cu doi straini mai bine sa nu afle de fantezia mea. Voi fetelor mai aveti aceasta fantezie ascunsa ca mine? Bine inteles sa fie frumosi barbatii!

17 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Vezi, deja s-au oferit unii... Are balta peste! Sper insa ca tu sa ramii doar la stadiul de fantezie (desi si aceea eu consider ca e gresita). Altfel, pacat de iubitelul tau!
Si inca ceva: gindeste-te cum ar fi daca ai face-o cu doi straini si ar afla iubitul tau. Nu as vrea sa fiu in pielea ta!
Sa fii iubita! Doar de iubitelul tau!winking

| DNSK a răspuns:

Daca va intelegeti bine si il cunosti suficient cat sa nu se supere daca ii marturisesti asta, fa-o. Daca risti sa iti strici relatia, pastreaza fantezia pentru tine. E decizia ta daca alegi sa-l inseli sau nu. Oricum, vei gasi oricand 2 baieti dornici de a-ti implini dorinta

evenso
| evenso a răspuns:

Poate suna ciudat, dar eu n-am avut astfel de fantezii.

| unknownn a răspuns:

Ma oferwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie multa sinceritate si iubire intre voi ca sa va discutati fanteziile. unele e bine sa ramana doar fantezii.de ce? la mine problema e de ordin moral.la voi, sa nu duca la despartire.sau la alte chestii, certuri, reprosuri.toata viata.sufletul omului este o chestie tare sensibila.

| irrumator30 a răspuns:

Ciao, Elvira!

Sexul in 3 nu e privit bine de barbati atunci cand ei trebuie sa-si imparta partenera cu un alt barbat, dar fiecare barbat viseaza sa faca sex cu 2 femei deodata.

Daca stii ca sotul tau e un tip open-minded, vorbeste cu el. Spune-i de fantezia ta. Spune-i ca daca iti satisface fantezia ta, sa mai aduca inca un barbat pentru sex, ii satisfaci si tu curiozitatea de a mai aduce o femeie, pentru el. Doar daca e un tip open-minded.

| RazvanRms a răspuns:

Nu`i spune prietenului tau ca sigur nu o sa vrea, o sa devina gelos cred ca orice baiat e asa. Daca prietenul tau ar avea o propunere de la alta fata cu prietenu ei sigur ar accepta dar asa nu! Oricum daca vrei sa faci sex cauta alte 2 persoane necunoscute si fa sex cu ele, iesi intr-o seara in oras ca sigur ai sa gaseste 2 baietii care sa accepte happy.

| lavinutsa a răspuns:

Ce perversa esti :* uite am eu inca 2 baieti lasi un nr ceva ca ti-i trimit

| IubescRapidBucuresti a răspuns:

Sincer imi place ca re cunosti ca ai fantezii sexuale nu e ceva anormal nu multe au curajul asta de a recunoaste imi place te felicit pentru curajul tau... si ar fi mai bine sa nu ii spui iubtului tau de fantezie ca va crede exact alt ceva

| iuli29 a răspuns:

Si eu tin sa te felicit! Parerea mea ca tu stii cel mai bine daca sa o faci sau nu. Dar din punctul meu de vedere, tu punand intrebarea aceasta inseamna ca stii in mare parte ca el nu ar accepta asa ceva. E ceva normal sa ai fantezii dar poti traii si fara. Eu zic sa te stapanesti daca nu vrei sa ajungi rau(fara suparare, dar daca indeplinesti fantezia asta o sa apara si altele si altele si tot asa) si lumea te va judeca(pentru ca sigur se va auzi :-J ) Si cred ca imaginea ta conteaza pentru tine. Sper ca intelegi cat de cat ce zic. Te pup

| Oaste a răspuns:

Ma ofer eu si tovarasul meu bun sa iti satisfacem fantezia. Doresc sa precizez ca suntem frumosi. Te intereseaza?

| BelleStar a răspuns:

Leoncito_it messu' meu :*

| IceCream5 a răspuns:

Ce-ti mai place viata...

| Bellinda27 a răspuns:

Da,eu am aceasta fantezie si la fel ca tine, ma tem sa-i spun iubitului ca poate crede ca-s defecta? Eu as vrea doar sa încerc, nu sa fac din asta o obișnuința. Poate in final nici nu o sa-mi placa?‍♀️

| Loose a răspuns:

Ne dam drumul in tine.

| john33 a răspuns:

Fata asta face misto cu intrebarea asta, chiar nu v-ati prins! happy

| gabrielamihai a răspuns:

Eu de cand aveam 19 ani am incercat prima oara, si de atunci nu ratez ocazia.Am fost si casatorita, atunci a fost mai greu insa acum ca sunt din nou singura este perfect.Mai greu e sa gasesti doi baieti buni, E o fantezie minunata,