Vezi, deja s-au oferit unii... Are balta peste! Sper insa ca tu sa ramii doar la stadiul de fantezie (desi si aceea eu consider ca e gresita). Altfel, pacat de iubitelul tau!
Si inca ceva: gindeste-te cum ar fi daca ai face-o cu doi straini si ar afla iubitul tau. Nu as vrea sa fiu in pielea ta!
Sa fii iubita! Doar de iubitelul tau!
Daca va intelegeti bine si il cunosti suficient cat sa nu se supere daca ii marturisesti asta, fa-o. Daca risti sa iti strici relatia, pastreaza fantezia pentru tine. E decizia ta daca alegi sa-l inseli sau nu. Oricum, vei gasi oricand 2 baieti dornici de a-ti implini dorinta
Trebuie multa sinceritate si iubire intre voi ca sa va discutati fanteziile. unele e bine sa ramana doar fantezii.de ce? la mine problema e de ordin moral.la voi, sa nu duca la despartire.sau la alte chestii, certuri, reprosuri.toata viata.sufletul omului este o chestie tare sensibila.
Ciao, Elvira!
Sexul in 3 nu e privit bine de barbati atunci cand ei trebuie sa-si imparta partenera cu un alt barbat, dar fiecare barbat viseaza sa faca sex cu 2 femei deodata.
Daca stii ca sotul tau e un tip open-minded, vorbeste cu el. Spune-i de fantezia ta. Spune-i ca daca iti satisface fantezia ta, sa mai aduca inca un barbat pentru sex, ii satisfaci si tu curiozitatea de a mai aduce o femeie, pentru el. Doar daca e un tip open-minded.
Nu`i spune prietenului tau ca sigur nu o sa vrea, o sa devina gelos cred ca orice baiat e asa. Daca prietenul tau ar avea o propunere de la alta fata cu prietenu ei sigur ar accepta dar asa nu! Oricum daca vrei sa faci sex cauta alte 2 persoane necunoscute si fa sex cu ele, iesi intr-o seara in oras ca sigur ai sa gaseste 2 baietii care sa accepte .
Sincer imi place ca re cunosti ca ai fantezii sexuale nu e ceva anormal nu multe au curajul asta de a recunoaste imi place te felicit pentru curajul tau... si ar fi mai bine sa nu ii spui iubtului tau de fantezie ca va crede exact alt ceva
Si eu tin sa te felicit! Parerea mea ca tu stii cel mai bine daca sa o faci sau nu. Dar din punctul meu de vedere, tu punand intrebarea aceasta inseamna ca stii in mare parte ca el nu ar accepta asa ceva. E ceva normal sa ai fantezii dar poti traii si fara. Eu zic sa te stapanesti daca nu vrei sa ajungi rau(fara suparare, dar daca indeplinesti fantezia asta o sa apara si altele si altele si tot asa) si lumea te va judeca(pentru ca sigur se va auzi :-J ) Si cred ca imaginea ta conteaza pentru tine. Sper ca intelegi cat de cat ce zic. Te pup
Ma ofer eu si tovarasul meu bun sa iti satisfacem fantezia. Doresc sa precizez ca suntem frumosi. Te intereseaza?
Da,eu am aceasta fantezie si la fel ca tine, ma tem sa-i spun iubitului ca poate crede ca-s defecta? Eu as vrea doar sa încerc, nu sa fac din asta o obișnuința. Poate in final nici nu o sa-mi placa?♀️
Eu de cand aveam 19 ani am incercat prima oara, si de atunci nu ratez ocazia.Am fost si casatorita, atunci a fost mai greu insa acum ca sunt din nou singura este perfect.Mai greu e sa gasesti doi baieti buni, E o fantezie minunata,
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: