| printzesacufitze a întrebat:

Am fc sex cu iubitul uneia dintre prietenele mele...si ea o aflat. ce sa-i zic ca sa ma ierte? doar si el o vrut nu numa eustraight facede ce ii suparata numa p mine

Răspuns Câştigător
| JustMeAndThisFuckingWorld a răspuns:

Pentru ca avea pretentii de la tine. din moment ce esti prietena cu ea.ai mai multa grija pe viitor si nu mai fa din astea.winking

16 răspunsuri:
| Cătălina a răspuns:

Suporta consecintele!

| Acvila a răspuns:

Catamai nesimtita esti...

| euuu_8909 a răspuns:

Da ok si el a vrut sa nu sti cum sunt baietii. u daca ii erai pr adevarata nu faceai asta deci e vina ta are dreptul sa fie sup.

| emilia21 a răspuns:

Pacat ca s-a dus o prietenie pentru un baiat, sincer! nu cred ca o sa uite vreodata cea ce i-ai facut! in mod sigur nu isi mai doreste sa fie prietena cu tine! Ai grija pe viitor!

| Christina a răspuns:

Pentru ca tu cica esti una dintre prietenele ei. din cauza asta e suparata! Chiar nu ai gasit alt baiat? straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai el e baiat si asa mai fac baieti cateodata dar tu daca te dai cea mai buna prietena a ei ai facut cea mai mare greseala e logik sa fie suparata p tine si cred ca, cu greu o vei impaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu te numesti prietena? cum sa faci sex cu iubitul prietenei sale esti nesimitita sa nu mai zic si alt cumva.

| Elena1234456 a răspuns:

Ce prietena esti straight face.

| Ingerasull99 a răspuns:

Urat din partea ta, nu cred ca te va ierta asa usor.

| BoBoLiNo92 a răspuns:

Esti nesimtzita rau laughing Asa prietena esti? happy Inseamna ca iti place... Ce`ti mai place... Daca iti place hai ca iti dau si eu devil

| shtephie a răspuns:

Este suparata pe tine pentru ca ea avut incredere in tine si tu ai tradat-o in cel mai josnic mod, culcandu-te cu iubitul ei straight face! asa ceva nu se face!

| gabytza_7109 a răspuns:

Dar u cum ai fii reactionat daca iubitul tau s-ar fi culcat cu prietena ta?

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Faci trolling? Sau esti prietenă cu little tweety sau alte specimene?
Încearcă sa treci peste faza asta a prostiei. Nu sunt dispusă să dau mereu peste chestii de astea. Şi îmi dă eroare si calculatorul când vede atâta idioţenie.
Error 404- too stupid for me.
Vezi?

pa, pa.

| Selena54 a răspuns:

Ti se pare putin lucru ca te-ai culcat cu prietenu ei? Eu daca as fii in locu` ei nu te-as ierta niciodata.

Daca nu te-ai gandit cand te-ai culcat cu el acum suporta consecintele!

Ps: Urat din partea ta, sincer. straight face

| Doddel a răspuns:

Frate esti chiar bataaa. chiar nu poti sa-ti dai seama singura de ce s-a suparat?

| oana25_1027 a răspuns:

Eu nu as face chestia asta unei prietene nikiodata si nu imi vine sa scred ca mai exista asemenea persoane ca tine! angry eu nu te'as ierta nikiodata daca eram in locu ei!