Pentru ca avea pretentii de la tine. din moment ce esti prietena cu ea.ai mai multa grija pe viitor si nu mai fa din astea.
Da ok si el a vrut sa nu sti cum sunt baietii. u daca ii erai pr adevarata nu faceai asta deci e vina ta are dreptul sa fie sup.
Pacat ca s-a dus o prietenie pentru un baiat, sincer! nu cred ca o sa uite vreodata cea ce i-ai facut! in mod sigur nu isi mai doreste sa fie prietena cu tine! Ai grija pe viitor!
Pentru ca tu cica esti una dintre prietenele ei. din cauza asta e suparata! Chiar nu ai gasit alt baiat?
Esti nesimtzita rau Asa prietena esti? Inseamna ca iti place... Ce`ti mai place... Daca iti place hai ca iti dau si eu
Este suparata pe tine pentru ca ea avut incredere in tine si tu ai tradat-o in cel mai josnic mod, culcandu-te cu iubitul ei ! asa ceva nu se face!
Dar u cum ai fii reactionat daca iubitul tau s-ar fi culcat cu prietena ta?
Faci trolling? Sau esti prietenă cu little tweety sau alte specimene?
Încearcă sa treci peste faza asta a prostiei. Nu sunt dispusă să dau mereu peste chestii de astea. Şi îmi dă eroare si calculatorul când vede atâta idioţenie.
Error 404- too stupid for me.
Vezi?
pa, pa.
Ti se pare putin lucru ca te-ai culcat cu prietenu ei? Eu daca as fii in locu` ei nu te-as ierta niciodata.
Daca nu te-ai gandit cand te-ai culcat cu el acum suporta consecintele!
Ps: Urat din partea ta, sincer.
Frate esti chiar bataaa. chiar nu poti sa-ti dai seama singura de ce s-a suparat?
Eu nu as face chestia asta unei prietene nikiodata si nu imi vine sa scred ca mai exista asemenea persoane ca tine! eu nu te'as ierta nikiodata daca eram in locu ei!
George0197 întreabă: