| Spinoasa a întrebat:

Am foarte mari emotii, sunt intr-o stare confuza oarecum! sunt cu un tip de 3 ani si ma simt pregatita sa-mi incep viata sexuala cu el,dar pur si simplu cand vine momentul ma blochez si numai fac nimic,iar el nu continua stiind ca sunt in starea asta, insa eu as vrea sa continue, incep sa cred ca am ceva din punct de vedere al sanatatii! Imi poate spune cineva ce am? Sa nu spuneti ca nu sunt pregatita pentru ca sunt! Astept raspunsul unor oameni capabili sa dea un raspuns elocvnet! (18 ani). Multumesc!

Răspuns Câştigător
| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

Odata ce te blochezi, subconsitientul iti spune ca nu esti pregatita, si te ajuta sa nu faci prostie pe care s-ar putea sa o regreti mai tarziu, in orice caz continuati sa face preludiu si inhibitiile o sa dispara pana la urma daca chiar iti doresti sa faci acest lucru.
Numai binewinking

5 răspunsuri:
| ramonika125 a răspuns:

Nu este nimic rau sa iti incepi viata sexuala, cu omul pe care il iubesti, daca esti pregatita sa faci acest pas eu zic sa il faci cum si lar dori orice fata, pentru ca baietii in general ar faceo oriunde si oricum. Eu te sfatuiesc sa iei o sticla de sampanie sa gasesti un loc retras(chiar si acasa la tine), sa creezi o atmosfera romantica si sa il inviti pe iubitul tau. cred ca o sa ai mai multa incredere planificand totul dinainte, si daca nu ai incearca sa iei cateva guri de sampanie. pup sper sa te ajute sfatul meu funda?

| Decebal a răspuns:

Nu aveti increde unul in altul...dar increderea se bazeaza pe dragoste!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Elocvent este că nu te cunoști pe tine.
Dacă spui că ești pregătită, de unde blocajul?
Informează-te mai bine asupra vieții sexuale cu bune și cu rele și apoi vei știi cu adevărat dacă ești sau nu pregătită.
Ai grijă de tine și nu uita de protecție!
Pa, pa.

| aryana1991 a răspuns:

Mi se pare normal ca el sa nu continue cand tu esti incordata si blocata.Trebuie sa luati lucrurile cu calm.Intai vorbiti despre asta, spune-i ca te simti pregatita dar nu reusesti sa te lasi purtata de val si veti gasi o cale de mijloc ca totul sa iasa bine.Mult noroc

| MasterYoda a răspuns:

Schimba partenerul