| urzika a întrebat:

Am folosit anticonceptionale un an si jumatate, aproape doi.Luna aceasta am decis sa fac o pauza si ma simt foarte prost, ma dor sinii ingrozitor, oare acesta este efectul lor dupa intrerupere, sau trebuie sa-mi vina ciclul? (insarcinata nu sunt 100%, mi-am facut citeva teste inainte)

6 răspunsuri:
Laur
| Laur a răspuns:

Nu-ti calcula urmatoarea menstruatie ca numa te sperii si mai rau. Dupa intreruperea tratamentului cel mai probabil iti va intarzia menstruatia in prima luna si nu poti judeca dupa sangerarile din timpul tratamentului pentru ca aia nu era menstruatie fiziologica.

| georgy_1418 a răspuns:

Ns sigur. dar si pe mine ma batea gandul sa fac o pauza. dar doctora mi-a zis ca in pauza asta nu se int nimic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Este o reacție normală a organismul.
Nu ai de ce să-ți fie teamă.
Îți faci un calcul când ai avut ultima menstră și vezi când ar trebuie să vină, așa vezi și cu tensiunea în sâni.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa nu mai iei porcarii din alea! Sunt foarte periculoase si iti dau organismul peste cap!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te dor sanii cand iti vine ciclu'?

| elena21 a răspuns:

Nu te mai stresa, acesta e efectul dupa intrerupere. Evident ca efectele difera de la persoana la persoana. La tine se pare ca se manifesta sub forma de stare generala proasta si durere de sani. Cunosc de asemenea cazuri cand dupa 5-6 ani de anticonceptionale a durat aproape 1-2 ani pana cand persoanele respective au ramas insarcinate. Cat despre nedumerirea ta daca trebuie sa-ti vina ciclul sau nu, poti calcula si tu usor daca se apropie perioada "magica". Eu de exemplu pentru a nu-mi incarca memoria cu date foarte multe, am un carnetel unde imi notez in fiecare luna data in care imi vine si astfel imi este foarte usor sa aproximez cu o marja de 1-2 zile cand imi vine luna urmatoare. Pe mine personal ma ajuta foarte mult aceasta