1. omul avea o relație toxică, nu se mai simțea împlinit în relație și de aia a și început să simtă atracție față de tine atât de repede deși oficial încă era în relație, a văzut în tine o urmă de speranță spre mai bine
2. a ieșit din relație oricare or fi motivele, și prezența ta, fiind o prezență feminină, îi face bine și îi mai taie din golu lăsat de despărțire
3. a ieșit din relație și omu caută acea libertate care i-a lipsit în timpul căsniciei și își ia toate cunoștințele feminine la rând
Păi nu e deodată, adică brusc și din senin, că voi ați mai fost împreună, deci e cu repetiție.
Unde am scris ca am fost impreuna? Eram doar colegi, nici macar din aceeasi grupa, cand ne zaream mai vorbeam, doar atat!
Atata monolog doar pentru o asa simpla intrebare la care stii si tu raspunsul deja, nu e evident ce vrea? ce rost mai are intrebarea daca stii deja raspunsul.
Voiam niste pareri, sfaturi, eu nu am nici un raspuns deocamdta. De aia am dat detalii, sa nu aud dupa ca s prea putine si nu va puteti forma opinii. Nu te obliga nimeni sa raspunzi, poti ignora. Simplu
Și ai primit păreri, sfaturi. Ce am putea face mai mult?
Si cu ce te-ar ajuta parerile in cazul asta, din moment ce raspunsul la intrebare e clar, e ca si cum ai intreba: ''soarele este o stea, ce parere aveti?'' e evident ca e o stea, ce fel de pareri ar mai fi nevoie ca sa se stie deja lucrul asta, asa e si intrebarea ta.
Pai dumneata credeai ca noi mai avuseseram o relatie. Asa ca nici cu detalii nu e bine, ca va confuzati, ca prin magie si nu stiti ce spuneti. Nu trebuie sa te simti, oricum, vorbeam cu domnu de alaturi.
Pentru mine nu este clar, ca pot fi mai multe variante si eram curioasa sa vad cum privesc altii, poate cineva de aici ma ajuta cu un raspuns bine argumentat si inteligent. Ori macar intuitiv. Este un subiect despre oameni, relatii, psihologie (oarecum). Suntem aici sa ne ajutam, nu sa rastalmacim din frustrare. Caci..cam asta ai facut.
Citeaza tu din intrebare fraza care arata faptul ca stiu raspunsul clar.
Cum ai dedus tu si cum te-ai gandit ca ceea ce am spus e din frustrare? :s pe ce te bazezi cand spui asta, iar referitor la raspuns, raspunsul il stiai deja si se afla in intrebarea ta, ai spus ca te comporti rece cu colegul tau intentionat pentru ca nu vrei fi cu el deocamdata, deci stiai ce intentii are el, cam tot monologul tau subliniaza lucrul asta, nu trebuie sa fie neaparat subliniat ca sa poti sa iti dai seama de acest lucru, intrebarea ta nu este un puzzle din Cicada 3301 sa stii.
Nu e discuție pe site-ul ăsta în care să nu numească pe cineva frustrat. De fapt se vede pe ea, în oglinjoară.
Am observat ca se intampla destul de des, asa patesti cand le spui adevarul fix in fata si incearca sa-l respinga insultand cu speranta ca o sa se simta mai bine, e o reactie tipica pe site-ul asta, deja m-am obisnuit, chiar daca nu are pic de logica.
Exemple clare de ''lipsa de logica'', insulta si prostie o sa vezi la tipa careia i-ai raspuns. Arunca un ochi peste raspunsurile ei. Enjoy!
Ce-i, zburleo, vrei două picioare-n cur?
Ce informata esti, obsedata mica.mi-ai pronuntat numele. Nu mi stii si arborele genealogic?
Doamna Tender știe că fiicei ei îi arde de perversiuni cu bărbați de 50 de ani?
linarkfts întreabă: