anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost acum 2 veri cu un baiat...3 luni.Acum dupa ce ne-am despartit chiar nu stiu ce sa mai fac ca sa ii atrag atentia.La scoala ma ia in brate si imi zice sa il pup. Dar ma simt altfel in preajma lui, nu mai sunt eu.Si el se amuza pe faptul asta.Am incercat odata sa ii zic pe mess ce simt bineinteles el era offline dar dupa acea zi a inceput sa imi propuna tot feluri de chestii indirect.Chestia e ca il iubesc foarte mult si acum am inceput sa am mai multa incredere in persoane straine decat in prieteni.Va rog mult daca ati trecut prin asemenea situatii spuneti-mi, orice as putea face. Dau fundita pentru cel mai bun raspuns.kiss

Răspuns Câştigător
| alissya a răspuns:

Un lucru e clar, esti indragostita! esti indragostita lulea love struck
X!
faptul ca te pierzi in preajma lui, faptul ca nu mai esti tu sunt semne clare!
si stii cum e vorba aia : adevarata valoare a unei persoane nu o cunosti decat dupa ce o pierzi.
eu iti spun asa : incearca sa te controlezi in preajma lui, pur si simplu nu mai fi asa de pierduta pentru ca e aiurea si nu il lasa sa iti descopere slabiciunea pentru el foarte mult. pune-ti asta in cap si gata. si propune-i sa va intalniti undeva pentru a avea o discutie, nu stiu, spune-i ca vrei sa vorbesti ceva foarte serios cu el si stati uneva doar voi doi linistiti, nu la scoala i pauze sau asa, nu are sens si nici farmec. apoi cand stai de vorba cu el, spune-i clar in fata ce simti insa atentie! sa nu pari disperata si nu-l lasa sa descopere ca tii la el asa de mult incat ai face orice. Discuta cu el, nu ii scrie pe mess sau mesaje (parerea mea)pentru ca daca intr-adevar iti doresti sa fii langa el, trebuie sa ii si arati ca vrei asta si sa fii cat de cat o fata simpla nu complicata cand vorbesti cu el, sa nu te pierzi in cuvinte, si daca vei avea aceasta discutie cu el, nu iti pregati discursul de acasa, lasa sa vina totul de la sine, lasa cuvintele sa curga...
apoi dupa ce discutati, o sa inceapa sa vorbeasca si el, asculta-l ce vrea cum vrea, daca vrea apoi ia decizii, fa ceea ce simti cu adevarat!
iti doresc succes,
pupici, sper ca te-am ajutat cat de putin

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai...invita-l la un suc si spune-i ce simti... dar macar el simte ceva pentru tine? de tot rade de tine?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca la scoala el te ia in brate si iti zice sa il pupi.cu ce ar trebui sa ii mai atragi atentia? era mai urat daca nu te baga deloc in seama. zici ca ati fost 3 luni impreuna.incearca sa ii pui intrebari despre cum sa simtit el in acele 3 luni.mai intreaba-l si daca ar vrea sa mai aiba inca odata o asemenea experienta(desigur cu tine). incearca sa ii dai de inteles ca vrei sa fii din nou cu el. app ce varsta ai?

| Dudăăăă a răspuns:

Am 13 ani...merg pe 14big grin