Incearca sa dai de el prin intermediul cunostintelor, prietenilor sau a celor care au participat la petrecerea respectiva. Poate ca si el este intro dilema la fel cu a ta si incearca si el sa te gaseasca. Deci incearca pentru a nu trai permanent cu regretul ca nu ai facut-o acum la momentul potrivit. Succes!
Incearca sa-l abordezi prin intermediului internetului, sau printr-un sms. Vezi cum reactioneaza. Nu trebuie sa faci altceva decat sa-i 'fluturi' sansa de a intra in vorba cu tine din nou, vezi ce face cu ea.
Daca vorbiti putin si nu te mai cauta, inseamna ca a fost doar o vrajeala, probabil era ametit (noi la betie suntem lipiciosi cu orice fata disponibila).
Te-a folosit si el un pic ca sa se simta si el bine. Ai grija pe viitor sa nu ajungi sa fii folosita si mai intens.
Si eu am dansat cu un tip fain la un majorat. M-a intrebat de ce ii evit privirea si am zambit dand din umeri. Apoi m-a strans in brate si el a zambit. L-am vazut prin poze apoi si era dragut dar daca el nu m-a cautat nu s-a legat nmic Vezi-ti de viata in continuare ca vei mai intalni baieti. Daca i-ai fi placut te.ar fi cautat el.
Si el de unde sa stie ca ei ii place de el daca ea nu o cauta?
Pentru ca i-a acceptat invitatia la dans. Dar noi de unde sa stim daca ne placeti sau cum zicea cineva mai sus ca sunteti doar ametiti si lipiciosi cu orice fata?
beausingurlamasamea întreabă: