| Hera_7281 a întrebat:

Am fost acum un an si ceva la liceu sa-mi iau diploma si mi'au spus ca nu am poza la diploma, am facut poza(cu toate ca am mai facut odata da' se pare ca s-a pierdut) si mi'au zis ca trebuie sa astept sa mi-o stampileze. Am asteptat 2 luni dupa care m-am dus la liceu sa vad daca e gata si nu erastraight face nu stiu dcthinking De atunci numai m-am dus pentru ca imi era ca bat drumul degeaba. Problema e ca vreau sa'ma angajez si fara diploma nu pot. si nu stiu ce sa fac, daca ma duc la liceu si nu mi'au dus alea la stampilat diploma? Credeti ca cei care ma vor angaja vor accepta sa le aduc diploma mai tarziu(peste o luna, doua)? Stiu ca acum e vacanta, da' ma gandeam sa-ma duc la cateva zile dupa ce incepe scoalastraight face si cand ma gandesc ca alea mai mult ca sigur o sa-mi zica ca nu-i gata, mai rau o sa-ma enervezcrying Deci ce sa fac ca nu stiuuuuu!

Răspuns Câştigător
| Rebecca a răspuns:

Te duci si le spui lor asa : Doamna, nu va suparati. Vreau sa imi gasesc un job si am nevoie de acea diploma. Va rog sa faceti un mic efort. Nu o sa dureze mult. Dupa ce iti da diploma poti sa le bagi undeva ca is nesimtite

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca depuneai plangere era bine dar politia nu face nimic in privinta acestori cazuri ar trebui sa armezi un scandal acolo sa auda lumea si sa vada ce liceu de rahat au

| crysty08 a răspuns:

Merg pe varianta cu scandalu eventual un ziar local sa ii faci mai de ****

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incerca sa postezi intrebarea altundeva poate te va ajuta cinevawinking