anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost amicii, iar pentru ca eu m-am indragostit de ea nu a mai vrut sa mai fim amicii.Ma lasat balta pot sa spun, m-a parasit cand cand i-am spus. Ma ignora si se poarta cu indiferenta fata de mine. Eu incerc sa ascund aceste sentimente, ca nu imi pasa, dar e greu. De ce a facut asta? Ce ar trebui sa fac? Eu aveam o parare foarte buna fata de ea, o credeam diferita, insa acum nu stiu ce sa mai cred. sad Astept pareri happy

4 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

E o greseala sa fii amic cu fata pe care o vrei ca iubita.de ce? pai in primul rand ea va crede ca esti prieten si o sa iti spuna secretele ei iar cand o vei intreba daca vrea sa stea cu tine va crede ca profiti de faptul sa stii atatea despre ea.
gandeste altfel acum.sa spunem sa ai fost prieten un timp cu ea iar acum iti este iubita.despre ce mai vorbiti? ce mai e nou? ce mai e de descoperit intre voi? .....eu spun sa o lasi asa cum a picat sa pui ochii pe o fata, sa vorbesti calm cu ea vreo doua zile apoi o inviti la o plimbare sau la un suc undeva ( ca e frig afara) si ii spui ca vrei sa o cunosti mai bine pentru ca e o persoana care te atrage ...plus ca o sa o faci geloasa si pe fata de care spui tu.

| Alexandru0007 a răspuns:

N-ai gresit cu nimic.ai fost sincer.dar trebuia sa te gandesti si la urmari inainte.

| MihaiStelistul a răspuns:

Uit-o, cauta pe altawinking

| denis021 a răspuns:

Bai te inteleg perfect dar cel mai bine ar fi sa discutati si sa puneti lucrurile cap la cap. Asa am rezolvat si eu aceeasi problema. Ma rog am avut 2, pe prima am avut o amica cu care duoa am fost impreuna si dupa ce neam desp ea se purta urat si i-am zis du-te-n morty maty. iar cea dea doua am pus lucrurile cap la cap si suntem din nou amici. Eu zic sa discuti cu ea. Bafta!winking