anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost amicii, iar pentru ca eu m-am indragostit de ea nu a mai vrut sa mai fim amicii.Ma lasat balta pot sa spun, m-a parasit cand cand i-am spus. Ma ignora si se poarta cu indiferenta fata de mine. Eu incerc sa ascund aceste sentimente, ca nu imi pasa, dar e greu. De ce a facut asta? Ce ar trebui sa fac? Eu aveam o parare foarte buna fata de ea, o credeam diferita, insa acum nu stiu ce sa mai cred. sad Astept pareri

Răspuns Câştigător
| Crissulina18 a răspuns:

Greu,i-a fost greu sa inteleaga ca dintr-o amicitie puternica dintre voi2 si stransa s-a ajuns intr-un punct in care nu se astepta.Lasa-i timp pana va accepta asta si sigur te va cauta ea ori pentru a nu se pierde aceea relatie de amicitie dintre voi care a existat ori cu timpul iti va raspunde sentimentelor. Dintr-o amicitie frumoasa si stransa se poate ajunge la o poveste mare de iubire.Nu-ti pierde increderea si acorda-i timp si ei si tie... Timpul va decide totul!

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tu nu ai stiut sa faci diferenta intre "a fi amici si a fi iubiti", ai riscat si ai piedut, iar ea nu a stiut cum sa te refuse politicos. Pentru un timp, fa un pas inapoi.

| lizemm a răspuns:

Cautat si tu pe altcineva si cand o sa vada o sa ii para rau. probabil ea voia sa fiti doar amici. a patit si eu de astea, doar ca eu eram in sit ei dar nu am reactionat asa. am vb frumos cu pers resprectiva, i-am spus ca nu poate fi mai mult decat o relatie de amicitie, daca a inteles bine, daca nu imi pare rau. in cazul asta eu spun sa te retragi, stiu ca e greu dar trebuie sa ai puterea de caracter sa vada ea ca esti bine, i cu timpul o sa iti gasesti pe cineva si atunci o sa ii para rau. Asa se intampla de fiecare data. probabil a reactioanat asa pentru ca nu a stiut cum sa te rspinga sau sa iti spuna. sau poate are prieten si nu vrea sa se cerate DAR ar fi trebuit sa recationeze altfel. bafta si fii tare. si daca te consoleaza cu ceva sa stii ca roata se intoarce.

| alinutzaap a răspuns:

Te ignora pentru ca ei nu-i place de tine si vrea ca nici tie sa nu-ti mai placa de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Greu de crezut, dar e o decizie inteleapta!
Sentimentul nu e reciproc, si pentru a nu te rani si mai tare, a decis sa te indeparteze, crezand ca astfel, o vei uita treptat si va fi mai bine pentru tine.

Respecta-i decizia si mergi inainte. Uneori, trebuie sa pierdem, ca sa castigam.