anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost asta seara la o petrecere cu prietenul meu.Nu am mai stat deoarece acolo se cotaiau niste gorile drogate pe o canapea, in vazut tuturor. Ceea ce a umplut paharul a fost ca pe o colega a sarit de la gorile sperma si sincer acest lucru mi-a creat total discomfort si dezgust.
Voi cu ati fi reactionat?

Răspuns Câştigător
| madalicious a răspuns:

Saracu`.laughingrolling on the floor) timid?! sfios?! oh my god! se ce? cotaiau? vrei sa zici. masturbau?!big grin pai de ce nu le-ai aruncat niste apa sa se racoreasca?! eu una asta as fi facut. ce porci.in vazu` tuturor. ce a ajuns romania!

10 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Am observat ca ai un fetish pentru spermá. La un raspuns anterior am inteles ca ti-a sarit si in gurá.:))

http://www.TPU.ro/......na-sperma/

Ai grija, sperma e jucausá.

| zalisa a răspuns:

Doamne, eu in locul ei as fifacut un scandal monstru... ce porcarie...sadsurprise

| ariana_5123 a răspuns:

As fi plecat fara sa ma uit inapoi, nu sunt incuiata chiar merg la petreceri dar asta e iesit din comun.Incearca pe viitor si selecteaza-ti mai bine prieteni.Ai grija de tine. Pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Locurile selecte fără dezmăț, îți spune ceva?
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era la majoratul unui prieten.Chestia este ca urma sa vina si parintii lui iar gorilele nu se opreau!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as fi plecat cant se ancinge atmosfera. iatr pentru tine ai grija unde te duci si cu cine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu inteleg, spui ca a fost dezgustator, insa ai stat pana cand gorilele au terminat. Daca ti se parea dezgustator, plecai de la inceput.Sau te interesa sfarsitul, cu acele tipete de placere? Si un sfat, pe viitor incearca sa-ti alegi prietenii mult mai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am mai stat! Am plecat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cheful era la zoo?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era la majoratul unui baiat chiar timid, sfios, tocilar.Era ingrozit cand a vazut.