Da, era foarte ok. Acum insa ai pierdut sansa...
Nu te lua dupa babe care te invata sa astepti ca face mereu baiatul primul pas. In ziua de astazi nu mai e valabil asa ceva. Vrei ceva? Te duci si iti iei. Nu conteaza ca esti baiat/fata. Sti care vor fi cele mai fericite femei peste 15-20 ani? Alea care vor invata sa faca ele primul pas si isi vor atrage barbatul pe care il vor ele. Nu care asteapta ca in anul 1450 sa se dea 10 tipi la ele si sa aleaga pe ala mai breaz. Gandeste-te doar, nu ar fi mai bine sa te duci tu spre barbatul pe care il vrei decat sa alegi din 10 tipi care se dau la tine, dintre care poate niciunul nu iti este la nivelul asteptarilor?
Data viitoare mai mult curaj.
Da era o idee buna sa te arunci la invitatie. Multi nu mai incearca pentru ca sau saturat de atatea refuzuri. Eu nu accept pentru ca nu am incredere in femei. O intreb daca vrea sex sa ne facem de cap doar atat
Eu nu incerc niciodata daca nu simt si din partea ei un semnal, ca daca ma place arata semnale si merg la sigur, daca simt ca nu m-a remarcat nu mai incerc ca incerc degeaba. Bine, pentru o relatie ca lumea, nu asa relatie goala doar sa fi ci cineva, chestii din astea.
Normal ca s-au saturat de refuzuri daca incearca fara sa stie ca nu trebuie incerci aiurea, ca nu merge asa. Sa incerce cand trebuie asa cum am spus. Si zic asta ca e pe probate, cand se intampla ce zic eu, in 90 % din cazuri nu exista refuzuri, dar acela nu a avut curaj sa incerce primul, nu cont ca e femeie sau barbat, cand iti place, place si la barbat si la femeie la fel.
Exista si 10 % alea cand se uita si ti-o iei gen "si daca m-am uitat inseamna ca te plac?", dar astea-s putine cazurile, dar am intalnit si asa la baieti alfa.
Nu conteaza cine incearca, e tot una daca celalalt da semnale ca place pe acela, si cand simti ca te place, automat ai curaj. Simti si tu si ea si o privire, se simte imediat chiar daca discreta, cand iti place cineva iti fug ochii fara sa vrei.
Ca tu nu mai vrei relatie, e altceva, eu zic la general.
Mai bine îi zâmbeai și îi dădeai de înțeles că vrei să vorbiți și așteptai să vină el
In mod cat se poate de sigur majoritatea baietilor/barbatilor nu ar refuza o astfel de invitatie. Dar, fiindca de regula apare acest ''dar'' probabilitatea de a se intampla o astfel de situatie, poate fi considerata ca fiind foarte/extrem de mica. Nu si imposibila.
Nu era deloc aiurea, de ce sa fie? Normal ca as accepta, de ce sa nu accept o invitatie de genul? Daca omul te place, e normal sa zica, incearca, merge bine, nu merge iarasi bine, ai pierdut sansa.
Daca si el s-a uitat era de bine, sau poate s-a uitat asa pur si simplu, dar are prietena.
Oricum trebuia sa incerci, doar nu dadeai in cap, nu te purtai urat.
Nu am primit niciodată o invitație din parte vreunei fete, dar dacă aș primi as accepta cu cea mai mare placere si voi achita eu nota de plată
Cred ca singura mea sansa este sa dau peste una ca time care sa faca ea primul pas, dar la 135 kg ale mele ma indoiesc?
Mindfulness întreabă: