| pinky_2290 a întrebat:

Am fost combinata in vara cu un baiat cu care sunt la scoala in aceeasi clasa. Cred ca ne-am despartit din cauza mea, dar el vrea sa ia toata vina asupra lui. Eu regret foarte mult cum m-am comportat cu el si as vrea sa mai fim impreuna. Cum ar trebui acum sa ma comport cu el? Sa il fac gelos, sau sa ii dau de inteles ca m-am schimbat si ca vreau sa mai incercam ceva impreuna?

Răspuns Câştigător
| AlexSadik a răspuns:

Pai ca sa i atragi atentia trebuie doar s il bagi i seama sa vb cu el de orice (prima data) adica sa vb deschis de orice dupa care sa aduci in discutie intamplarea cereti scuze sau zii ca tii la el ca ti ai dat seama ca ai gresit sau ca ati inceput cu stangul sau doar ii zici "sa uiam ce a fost in trecut " si il saruti sau il iei de mana sa fiti doar voi 2 si pur si simplu daca te place se intoarce la tine fi si tu bagacioasa fate ca esti geloasa pe el bagate in discutie fa si tu ce fac FETELE... nu stiu eu prea bine dar sigur v a ceda si v a v a merge foarte bine SUCCES! acum cred ca merit o funda sau macar o intalnire laughing funda ca un bonus. Glumesc dar de funda nu

1 răspuns:
| foxi a răspuns:

Cere-i scuze, lasa tertipurile de fitoasa!